Xbox 360 -ongelmien ratkaiseminen – Xbox Ring of Death -korjaus

By | 24 lokakuun, 2021

Ovatko Xbox 360 -ongelmasi turhauttavia? RRoD – Oletko edessäsi Red Death Ring -renkaan? Onko 360:ssä videoongelmia vai kuuluuko se epätavallisia ääniä? Tarvitseeko Xbox Ringin kuolemankorjaus?

Xbox 360 -ongelmia kokee 30–50 % Xboxin käyttäjistä. Mitä voit tehdä Mitä vaihtoehtoja sinulla on?

Jos Xbox 360 ei toimi tai toimii lyhyen aikaa, se on korjattava. Korjaukset ovat mahdollisia, eikä sitä tarvitse heittää pois ja ostaa uutta. On hyvä tietää, että epäonnistuminen ei ole sinun syytäsi. Tämä johtuu siitä, että Xboxissa on joitain valmistusvirheitä, jotka voivat nostaa ruman pään lyhyen käytön jälkeen.

Valmistaja myönsi nämä Xbox 360 -ongelmat ja jopa pidensi takuun kolmeen vuoteen korjatakseen ongelmat. Takuu on voimassa vain, jos konsolia ei ole avattu tai vaihdettu. Jos olet jo häirinnyt tiiliäsi, sinulla on vielä muita korjausvaihtoehtoja, kaikki ei ole menetetty … vain ilmainen tuotantokorjaustarjous.

Ensimmäinen askel Xboxin palauttamisessa on soittaa valmistajalle ja tarkistaa, onko se vielä takuun alainen. Soita numeroon 1-800-4MY-XBOX. Jos se on peitetty, voit korjata sen ilmaiseksi. Tämä kestää noin 2–6 viikkoa, ja sitä tulisi harkita ensimmäiseksi valinnaksi.

Jos Xboxisi ei ole takuun alainen, valmistaja veloittaa siitä silti 100–140 dollaria plus toimituskulut ja käyttöönotto, ja tämä on suositeltavaa, jos sinulla ei ole kokemusta elektroniikkakorjauksesta. Mitä tulee elektroniikkaan, voit ostaa tarvittavat työkalut eBaysta, mutta muista, että jos sinulla on vielä takuusuoja, itsekorjaus mitätöi tämän takuun.

Yllä olevan ja yllä olevan kanssa, jos käytät aikaa ja seuraat yksinkertaisia ​​​​ohjeita, Xbox 360 -ongelmien korjaaminen ei ole niin vaikeaa. Xbox Ringin kuolemankorjaus vaatii vain perustaitoja ja työkaluja. Vain 6-8 % Xboxeista ei ole korjattavissa, joten sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus pelastaa konsoli!

Suurin osa Xbox-ongelmista johtuu ylikuumenemisesta, ja vaikka voit auttaa estämään ylikuumenemista, kun et sijoita konsolia hyvin tuuletettuun tilaan, Xboxissa on tällä alueella suunnitteluvirhe. Xbox 360 on tehokas tietokone, ja se tuottaa paljon kuumuudesta, varsinkin kun se on. peliä pitkästä aikaa. Kaikki sen komponentit sopivat tiukasti tiileen ja vievät vähän tilaa, joten ylikuumenemisen todennäköisyys on suuri. Tämä ylikuumenemisvika voidaan kuitenkin poistaa onnistuneesti.

Internetistä löytyy kaikenlaisia ​​korjauksia ilmaiseksi, mutta suurin osa niistä on joko väliaikaisia ​​tai puhdasta käärmeöljyä. Konsolin peittäminen pyyhetempulla saattaa saada pelin nollautumaan hetkeksi, mutta Xbox 360 -ongelmasi jatkuvat, ja jatkuva ylikuumeneminen lyhentää sisäisten osien käyttöikää ja johtaa täydelliseen elektroniseen toimintahäiriöön. Olen jopa nähnyt, että Xbox Ring of Death Fix -peliä varten jotkut tarjosivat laittaa pussin jäätä tai pakastevihanneksia Xboxin päälle tai päälle!

Kuten useimmat elämän ongelmat, terve ajattelutapa on avain menestykseen. Tämä koskee myös Xbox 360 -ongelmia. Ymmärtämällä syyt, punnitsemalla vaihtoehtojasi ja ryhtymällä tarvittaviin toimiin voit käynnistää Xbox 360:n uudelleen turvallisella ja pysyvällä korjauksella ilman, että kulutat omaisuutta uuteen. Kun se on ratkaistu, sinun ei enää tarvitse löytää Xbox Ring of Death -korjausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *