Wrist Cock Golf Training Assistance

By | 2 marraskuun, 2021

On hyvä käytäntö käyttää golfharjoitteluassistenttia golfpelissäsi. Koulutustukea on kaikkeen kuljettajan törmäyksestä. Haluat pitää itsesi yhteydessä tai oikein linjassa kehosi käyttämien harjoitusapuvälineiden tavoitelinjaan. Ainoa ongelma on, että näyttää olevan hämmennystä siitä, kuinka ranne kukoistaa taaksepäin swingingissä. Tämä pätee erityisesti uusiin tulokkaisiin, koska rannekukko on tunnettava. Kuinka golfharjoittelu voi auttaa sinua tuntemaan ranteen kukon?

On monia paikkoja, joissa voit oppia rannekukon golfswingissä. Löydät ne online-golf-oppaista, golflehdistä ja erityisesti suosikkini Informaticsista.

Golfvinkin näkeminen työssä on aina parempi sinulle kuin sen lukeminen tai kuunteleminen. Katso, kuinka tiedote voi kertoa meille, kuinka ranne kukoistaa golfswingissä. Tässä on joitain niistä, jotka olet ehkä nähnyt.

* Greg Normanin salaisuus

* Medicaid

* Käsine

* Kalsiumkeinu taika

Nyt sinun ei tarvitse kiirehtiä ja jos et halua mennä ostamaan mitään näistä golfin harjoitteluvälineistä. Kuitenkin tarkastelemalla joitain näistä tiedoista voit alkaa valita keskeisen teeman. Miten ja missä ranteen tulee olla golfswingin aikana. Silti hyvä. Miltä heidän pitäisi tuntea.

Katso Greg Normanin salaisuus. Jos katsot epävirallisesti, saatat huomata, että oikean ranteen ei pitäisi liikkua liikaa. Sen liike on vakaa. Kiinteä muovipala ei anna käden liikkua edestakaisin, vain peukalo voi nousta hieman rannetta kohti. Greg jopa kertoo, että rannekukko on kuin kättelemään jonkun kanssa. Haluan sinun ottavan tämän tunteen mukaasi. Yritä pitää oikean kätesi peukalon V-kirjaimesta ja etusormesta kiinni oikean olkapäätäsi kohti olevan keinun ajan. Tämän tunteen avulla ranteesi tarttuvat luonnollisesti.

Sitten on Medicus. Sillä ei ole väliä, haluatko puhua raudasta vai kuljettajasta. Sillä ei ole sinulle merkitystä. Sinun tarvitsee vain katsoa mailaa päin olevia saranoita. Saranat ovat kuin mailan kasvot. Joten jos katkaiset ranteen taaksepäin itseäsi vasten, Medicus-ranne ei myöskään katkea. Ainoa tapa saada maila takaisin rikkomatta rannetta on nostaa ranne ylös. Tutustu joskus Medicus Informaticsiin ja yritä poimia tunne, jonka yrität saavuttaa tämän koulutuksen avulla.

Kun seuraavan kerran katsot golfkanavaa ja näet epävirallisen videon jostakin mainituista golfharjoitteluvälineistä, käytä todella aikaa sen katsomiseen. Tutki, mitä harjoitustuki auttaa golfaajia parantamaan. Tuntuuko sinusta sama asia, jota koulutustuki yrittää opettaa? Teetkö golfpelistäsi monimutkaisemman nostamalla myös ranteesi? Vai väärällä tavalla?

Nämä tuotteet ovat hyödyllisiä golfharjoitteluun, hyödyllisiä, jos omistat ne, mutta voit oppia paljon niiden käytöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *