Vinkkejä painirenkaan pystyttämiseen

By | 9 marraskuun, 2021

Paini on nykyään yhä suositumpi urheilulaji. Erityisesti ohjelmilla, kuten RAW, joka heijastaa erilaisia ​​painijia, joita ihmiset tuntevat ja rakastavat, yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita katsomaan painia ja jopa osallistumaan siihen.

Paini pidetään erityisesti suunnitellussa painirenkaassa, joka minimoi painijoiden loukkaantumiset. Kouluissa ja kuntosaleissa on yleensä painivanteet tai pehmeät tyynyt, joita voidaan käyttää painimiseen, mutta painivanteen rakentaminen ei ole niin vaikeaa. Sen rakentaminen vaatii monia erilaisia ​​materiaaleja, joten varaudu käyttämään vähän saadaksesi kaikki tarvitsemasi osat. Kuitenkin, jos saat erilaisia ​​tavaroita käytettynä, voit vähentää kustannuksia.

Siksi, jos olet kiinnostunut painirenkaan rakentamisesta, sinun on tehtävä se.

Tarvittavat työkalut

Postkaivon kattila

Poraus

minä näin

nauhan koko

vasara

Tarvittavat materiaalit

Ruuvit

Kynnet

Sementti

Metallitangot (halkaisijaltaan 4 tuumaa)

Puiset laudat

Patjat/tyynyt

Pähkinät ja pesuaine

Silmäkoukut

Pehmusteet (2-3 tuumaa paksut)

Pellava / pressu

Vaahto

He palaavat

Köysi

Ohjeet

Valitse ensin tasainen, roskaton alue painirenkaallesi. Jos sidotaan tilaa, sormuksen tulee olla kooltaan vähintään 8×8 jalkaa, mutta jos tilaa on tarpeeksi, tee siitä vähintään 12×12. Määritä painin koko mittanauhalla ja aloita sitten.

Metallitankojen pituuden tulee olla noin 7 jalkaa. Poraa poralla 4 reikää painirenkaan neljään kulmaan, kukin 3 jalkaa syvä. Sementoi pylväät reikiin ja anna kuivua; Tangon tulee olla 4 jalkaa maanpinnan yläpuolella.

Yhdistä puulaudat vasaralla ja nauloilla painirenkaan pohjaksi ja varmista, että laudat on vuorattu suoraan metallitangoilla. Täytä loput pohjasta patjoilla tai tyynyillä ja aseta sitten vaneri päälle ja kiinnitä vaneri alustaan ​​ruuveilla. Vaihtoehtoisesti voit laittaa renkaat jalustalle ja laittaa patjat ja vanerin lisätäyttöä varten.

Aseta patjapehmusteet tai muu pehmeä kerros vanerin päälle niin, että painijat putoavat vain vanerin päälle eivätkä loukkaantuu. Aseta kangas / pressu patjan pehmusteiden päälle ja ompele, liimaa, sido tai kiinnitä reunat mahdollisimman tukevasti, jotta kangas / pressu ei pääse liikkumaan.

Poraa nyt muutama reikä toistensa alle neljän metallitangon ulkopuolelle (yhteensä noin 3) ja aseta koukut jokaiseen reikään muttereiden ja aluslevyjen avulla. Aseta silmukat koukkuihin ja vedä köysi/benji-lanka renkaan ympäri, jotta se toimii kuten painirenkaasi kielet. Käytä vaahtoa (tai paksuja pehmusteita) peittämään kaikki metallitangot loukkaantumisen välttämiseksi, ja painirengas on käyttövalmis.

Vinkkejä ja varoituksia

Kääri köydet teipillä, jotta köysi ei pala, kun painijat lepäävät vanteen köysien päällä.

Ennen kuin käytät rengasta, testaa huolellisesti kaikki osat, mukaan lukien vanneköydet, suojapeitteet ja mutkat, varmistaaksesi, että ne ovat vakaita ja luotettavia. Vältä rengasta, jotta se kantaa painosi.

Jos haluat saada yleisöä painikehäsi ympärille, varmista, että kehälle valitsemasi tila on riittävän suuri pitämään ne mukavana.

Älä kokeile ammattipaini, ellet harjoittele, koska virheet voivat vahingoittaa itseäsi tai toista painijaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *