Vinkkejä metallisen kellon rannekkeen tekemiseen mukavaksi

By | 21 lokakuun, 2021

On monia kelloja, joissa on metallinauhat. Monet ihmiset uskovat, että metalliset nauhat ovat käytännöllisiä, koska ne ovat kestävämpiä kuin muut nauhat. Mutta yleinen valitus, jonka metallibändien käyttäjät aina tekevät, on, että se voi toisinaan olla epämukavaa. Jotkut osat voivat aiheuttaa epämukavuutta, kun niitä painetaan ja hierotaan iholleen. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla metallirannekellosi pysyy mukavana päällä.

Säädä istuvuutta

Yksi tärkeä asia, jonka voit tehdä, on säätää nauhan istuvuutta. Yritä varmistaa, että koko vastaa ranteesi kokoa. Sinun on tiedettävä, että kun nauha on liian löysä, se voi puristaa ihoasi ja aiheuttaa epämukavuutta ja jos se on liian kireä, se voi estää veren virtauksen alueelle. Varmista, että se sopii sinulle hyvin.

Joustava nauha

On paljon kelloja, joissa on joustonauhat. Jos sinulla on kello venytetyllä rannekkeella, varmista, että käytät sitä mukavasti. Yritä venyttää nauhaa niin paljon kuin mahdollista toisella kädelläsi ja vapauta se sitten hitaasti ja varovasti ranteesta välttääksesi epämukavuuden.

Harkitse käsivarsi hiuksia

Jos kellosi aiheuttaa epämukavuutta hiusten vetämisen vuoksi, yritä irrottaa se. Sinun on tiedettävä, että jotkut hiussäikeet voivat tunkeutua osaan nauhaa. Se voi aiheuttaa epämukavuutta, jos sitä vedetään. Voit poistaa karvoja kyseiseltä alueelta vahaamalla tai millä tahansa tuntemallasi menetelmällä.

Band testi

Yritä tutkia bändi perusteellisesti. Varmista, että siinä ei ole karkeita kohtia, jotka voisivat aiheuttaa epämukavuutta käsivarsissasi. Jos löydät karkean alueen, yritä tasoittaa se. Voit käyttää metalliviilaa tai hiekkapaperia. Tämä tekee alueesta tasaisen ja mukavan.

Käytä sisävuorausta

Hyvä tapa, jota voit todennäköisesti käyttää, on sisävuori. Kokeile leikata nahkaa ja sovittaa se nauhan koon mukaan. Varmista, että se ei ole nauhaa leveämpi. Kiinnitä vuori nauhan sisäpuolelle koruliimalla.

Kello on todella hyödyllinen ja toimiva jokapäiväisessä elämässäsi. Jos sinulla on metallikello, yritä varmistaa, että se on mukava käyttää. On olemassa useita tapoja tehdä siitä mukava ja viileä päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *