Valitse rannekello ja erityyppiset naisten kellot

By | 13 lokakuun, 2021

Kuinka valita oikea kello ranteesi koon mukaan

Kun ostat rannekellon fyysisestä myymälästä, näyttää olevan helppo valita oikea kello ranteesi koolle. Käytät sitä ja jos se tuntuu mukavalta, ostat sen nyt. Kuitenkin, jos ostat rannekellon verkossa, se ei ole niin helppoa. Joka tapauksessa sinun on tiedettävä, kuinka valita oikea kello ranteesi koolle.

Sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi käyttää kelloa. Se ei saa olla liian tiukka tai löysä iholla. Sinun on mitattava ranteesi koko mittanauhalla tai paperinauhalla. Kääri se käsivarteen juuri ranteen luun alapuolelle saadaksesi ranteen muodon. Huomaa mitat.

 1. Erittäin ohut ranne Ranteet, joiden koko on -14 cm -16 cm, eivät saa käyttää mitään isoa ja painavaa, koska se näyttää hankalalta.
 2. Ohuet ranteet – Jos ranteesi on 16–17 cm, sinun on käytettävä ohuita ja hienostuneita kelloja.
 3. Keskikokoinen ranne – Ihmiset, joiden rannekoko on 17–18 cm, ovat onnekkaita, koska heidän kelloissaan on laaja valikoima heille sopivaa. He voivat valita kellot, joiden halkaisija on 38 mm, 40 mm ja 42 mm.
 4. Paksu ranne -Paksut ranteet (18 cm ja enemmän) saattavat vaatia suuremman kellon, mutta haluttu mittaus on 44 cm-46 cm tai hieman suurempi kotelo. Urheilukellot näyttävät yleensä upeilta tämän ranteen muodossa.

Parhaat naisten kellot 2019 ja eri tyypit

 • Rento kello – Nämä ovat jokapäiväiseen käyttöön ja edullisimmat.
 • Pukukello – Tällaiset kellot ovat ohuita ja tyylikkäitä, ja ne soveltuvat liike- ja juhlapukuihin.
 • Analoginen kello – Perinteisin teoreettinen tyyppi, jossa on tunti- ja minuuttiosoitin ja joskus käytetty käsi.
 • Digitaalinen kello – Helppo lukea aikaa nestekidenäytöllä näyttämällä aika ja muut tiedot.
 • Hybridikello – Digitaalisten ja analogisten kellojen yhdistelmä, joka voi sisältää kuntoseurannan tai pariliitoksen älypuhelimen kanssa.
 • Kosketusnäyttöinen kello – Nämä ovat älykelloja, joissa on kosketusnäyttö, joka ohjaa kellon toimintaa.
 • Muoti kellot – Näitä eivät valmista muotikellomerkit, jotka tunnetaan muodistaan, vaan kellonvalmistustaidoistaan. Parhaita muotikelloja naisille valmistavia tuotemerkkejä ovat Ann Klein, Gucci, Guess, Michael Kors, Emporio Arman ja monet muut.
 • Ylellinen kello – Nämä ovat kuuluisien yritysten valmistamia kellojen valmistukseen. Suurin osa näistä kelloista myydään yksinomaan sveitsiläisinä ja rajoitetusti. Muut ylelliset kellot lisäävät arvoaan käyttämällä jalometalleja, jalokiviä, kultaa ja timantteja.
 • Kvartsikello Kvartsi on valmistettu kvartsikiteestä, ja se on yleinen tyyppi, joka tarjoaa tarkkuutta, lujuutta ja kestävyyttä.

Sinun on opittava ostamaan oikeanlainen rannekello, joka vastaa ranteesi kokoa. Lisäksi on myös tärkeää, että tunnemme erityyppiset kellot, jotta tiedämme, kumman ostaa itsellemme tai rakkaillemme. Ennen ostamista tutustu joihinkin tuotenäkymäsivustoihin saadaksesi lisätietoja ja arvosteluja ostaaksesi täydellisen naisten kellon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *