Valitse oikea kihlasormus

By | 29 lokakuun, 2021

Kun ymmärrät, että rakkautesi kestää pitkään suhteessasi, on aika alkaa etsiä kihlasormusta. Kihlasormuksen ostaminen ei ole asia, johon sinulla ei ole kiire. Tehdäksesi sormuksesta vielä erikoisemman, sinun kannattaa harkita erityisesti suunniteltujen sormusten ostamista, joiden tyylin, timanttien ja nauhan valinnasta olet itse vastuussa. Suunnittelu voidaan tehdä omin käsin tai sulhasesi avulla. Sinulla on oltava tietty budjetti valitessasi kihlasormuksia. Tämäntyyppinen osto on suuri investointi, joten sinun on varmistettava, että se on laadukas ja kestää koko avioliiton ajan. Kaikki nämä asiat voivat tuntua ylivoimaisilta

Ennen kuin kiirehdit ostamaan kihlasormusta, kiinnitä huomiota sulhaseesi ja hänen makuun. Jos aiot yllättää sulhasesi yksilöllisellä sormuksella, varmista, että hän valitsee tämän sormuksen, sillä tällaista kihlasormusta ei voi vaihtaa. Jos valitset valmiita tuotteita, se voi olla mahdollista korvata haluamallasi sormuksella. Kannattaa tutustua koruliikkeen palautuskäytäntöön. Toinen idea on ostaa kihlasormus paikallisesta kaupasta, ei verkosta, koska valmiiksi tehty sormus olisi helpompi vaihtaa paikallisessa kaupassa.

Jos olet varma, että sulhasesi sanoo ”kyllä”, voit kosia hänelle koruliikkeen edessä ja sitten mennä ostoksille ostamaan sormuksen saadakseen jonkun, josta hän pitää. Jos sinulla on budjetti, kerro siitä hänelle tai vie se kihlasormusosastolle hintalappujen kanssa, joihin sinulla on varaa. Voit myös auttaa suunnittelemaan sulhasesi sormuksen.

Kun ostat timanttisormuksia monta kertaa, voit ostaa ne setissä vihkisormuksen kanssa ja jopa häänauhan miehelleen. Tämä varmistaa kihlasormusten ja vihkisormusten koordinoinnin. Joskus on halvempaa ostaa sarja kuin ostaa se erikseen.

Kihlasormuksia valittaessa on tärkeää ottaa huomioon, mistä metallista vanne on valmistettu, mitä karaattia timantti painaa, minkä värinen vanne tulee olemaan ja onko sormuksessa timantin vieressä muita jalokiviä. Käytä aikaa tämän täydellisen kihlasormuksen etsimiseen. Sormuksen ostaminen verkossa voi tarjota sinulle vaihtoehtoja ostaa se paremmalla hinnalla kuin kivijalkamyymälä, mutta varmista, että se on hyvämaineinen verkkokoruliike.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *