Tutki Princess Cut -timanttikihlasormuksen edut ja haitat

By | 29 lokakuun, 2021

Kun sinulla on oltava tyylikäs monimutkainen timanttikihlasormus, josta ei yleensä ole odotettua hintaa, sinun kannattaa katsoa Princess Cut Diamond -kihlasormus. Tulet hämmästymään sen kauneudesta, glamourista ja ennen kaikkea hinnasta!

Paras tapa esitellä Princess Cut Diamond -kihlasormuksen kauneutta on yksinkertaisesti asettaa se valkokulta- tai platinasormukseen. Yleensä kivet yhdistetään hopeiseen antiikkiin, platinaan tai vaaleampaan kultaan, koska hopean jalometallin jalokivien sekoitus on upea. Perinteinen kulta, jota olemme tottuneet katsomaan monissa käsissä ja sormissa, on aina muodissa. Platinan suosion vuoksi kirkkaammat kultatimantit luovat kuitenkin useita vahvoja aaltoja koruteollisuudessa.

Tämä houkuttelevuus johtuu siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että et yksinkertaisesti voi tunnistaa sitä ilman platinaa ilman seulontaa. Vierekkäin nämä kaksi jalometallia näyttävät ihmissilmälle samalta. Vaikka sinulla ei ole varaa platinan uskomattoman korkeaan hintalappuun, vaaleampi jalometalli on loistava vaihtoehto.

Yhdistä tämä siihen pisteeseen, että Princess Cut -timanttikihlasormus on halvempi kuin Brilliant Cut, Asscher Cut -kihlasormus ja jopa lähes kaikki muut jalokivet, mutta se tarjoaa silti eleganssia, jonka saat todennäköisesti. Odota huippuluokan timanttia. Prinsessahiotuilla timanteilla on suuri kysyntä, koska ne ovat tyyliltään ainutlaatuisia ja ovat hämmästyttävän moderni luomus koruteollisuudesta.

Perusteltu syy siihen, miksi Princess Cut Brilliant -kihlasormukset käsittelevät sinua vähemmän kuin kollegansa, johtuu siitä, että ne säilyttävät noin 80 prosenttia alkuperäisen jalokiven todellisesta painosta ja antavat luoville suunnittelijoille ja asiantuntijaleikkureille onnistuneesti piilottaa puutteet. esimerkiksi suljetut kaasukuplat, jotka värjäävät jalokiven. Ainutlaatuisen muotonsa vuoksi siinä on useita malleja, joista valita ja valita näkökulmasta. Yksi suosituimmista malleista, jotka liittyvät tähän suosittuun jalokiveen, on trilogiasormus.

Trilogian kihlasormus esittelee hämmästyttävän historiallisen menneisyyden ja tarinan sen takana. Trilogia koostuu kolmesta peräkkäin sijoitetusta timantista, joista keskimmäinen jalokivi on näkyvin ja sivuilla olevat kaksi kiveä ovat hieman pienempiä. Trilogian taustalla on, että 3 jalokiveä edustavat parin menneisyyttä, nykyisyyttä ja tietysti tulevaisuutta. Tämä auttaa tekemään trilogiasta kvintessenssin, joka arvostaa todellista rakkautta, uskollisuutta, yhtenäisyyttä, perhettä ja ikuista yhtenäisyyttä.

Tietenkin suurin helmistä Princess Cut Brilliant Engagement Ring -sormuksessa keskellä on nykyajan symboli. Tämä on intiimi puoli trilogian valmistelussa ihailemasi naiselle; sinä todella julistat menneisyytesi, nykyisyytesi ja tulevaisuutesi heille, samoin kuin heille. Jos se ei ole rakkautta, en tiedä mitä rakkaus on! Nämä platinan muotoiselle kullalle sovitetut jalokivet luovat todella vaikuttavan muiston.

Jos Brilliant Cut Diamondin erityinen viehätys ja kiilto houkuttelevat sinua ja platinan sileä yksinkertaisuus ja upea rikkaus ovat mitä todella haluat, mutta ilman kustannuksia. Sitten sinun kannattaa harkita kauniita timanttikoruja, joissa yhdistyvät kaikki Brilliantin ja Platinum-ominaisuudet, ja tämä on Princess Cut Diamond -kihlasormus hopealla, josta on vähennetty hinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *