Toisen avioliiton kihlasormuksen tarra

By | 13 lokakuun, 2021

Häät ovat erityinen aika pariskunnalle, joka on rakastunut ja valmis aloittamaan yhdessä asumisen. Toisista avioliitoista tuli yhtä yleisiä kuin ensimmäisistä. Hääetiketeissä on useita eroja ensimmäisen ja toisen avioliiton välillä. Yksi tällainen ero on kihlasormus. Suunniteltaessa toista avioliittoa on tärkeää ottaa huomioon toiseen vihkisormukseen liittyvät tarrat.

Toisten vihkisormusten ei tarvitse olla epätavallisia. Toiset avioliitot ovat usein seurausta parin asumisesta yhdessä, joten kumpikin kumppani tuntee toisensa hyvin esimerkiksi siitä, pitävätkö he siitä vai eivät. Koska toiset häät ovat yleensä kypsempien parien välillä, he voivat keskustella haluamistaan ​​sormuksista. Morsian keskustelee usein siitä, mitä rengasta hän rakastaa, ja jopa sopivista sormuksista. On tärkeää, että pari ei valitse ensimmäistä avioliittoa. Lisäksi koska parit ovat kypsempiä, he ymmärtävät tarpeen olla herkkä ja ymmärtäväinen ostaessaan kihlasormuksen. Jos nainen haluaa yllättyä, vaikka hänellä olisi toinen avioliitto, keskustele ystävien ja perheen kanssa siitä, minkä tyyppistä uimista hän haluaisi.

Yksi tapa varmistaa, että kihlasormus ei näytä edelliseltä, on valita kirkkaampi timantti kuin ensimmäinen. Kirkkaus ja kiilto luovat timantteja. Timantin on oltava korkealaatuinen ja hyvin leikattu. Voit myös saada sormuksen, joka on eri muotoinen kuin edellinen. Voit saada kulta- tai platinabändin tai henkilökohtaisesti suunnitellun bändin. Nauhan tulee olla samasta jalometallista kuin kihlasormus, joten ne täydentävät toisiaan. Jos morsiamella oli aiemmin timanttisormus, voit lisätä sormukseen erilaisen kiven, kuten timantin safiirin keskellä. Timanttien aitous on luokiteltava ja tarkastettava riippumattomasti. Bränditimantti osoittaa, että yritys täyttää korkeat laatustandardit.

Hääsuunnittelu toisen kerran voi olla yhtä romanttista ja jännittävää kuin ensimmäiset häät. Toista kertaa morsiamet arvostavat sormuksen tyylikkäämpää ja tyylikkäämpää tyyliä. He kuitenkin suosivat usein suurempia ja kirkkaampia timanttisormuksia. Saat todennäköisemmin isomman ja paremman sormuksen kuin ensimmäinen avioliitto.

Jos joku on nuori ja on vasta aloittamassa elämäänsä naimisiin ensimmäistä kertaa, budjetit yleensä estävät liialliset unelmahäät. Kun mies menee uudelleen naimisiin, se on vielä uusi alku elämässä; Rahaa on kuitenkin tällä kertaa enemmän, mikä mahdollistaa enemmän joustavuutta. Erityisenä hääpäivänä jaat ilosi ja rakkautesi perheen ja ystävien kanssa. Unelmiesi kihlasormuksen käyttäminen voi tehdä suhteestasi ikimuistoisemman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *