Titaanimuuraus Kuinka testata, onko sormuksesi aito

By | 17 lokakuun, 2021

Titaani on kevyt, mutta vahva ja kestävä metalli. Sitä käytetään erilaisissa töissä ja sitä käytetään laajalti sukellusveneissä, satelliiteissa, Ferrari -keskiöissä ja lentokoneissa.

Metallilla on alhaisempi lämmönjohtavuus, mikä tekee siitä lämpimämmän kosketuksen. Niistä valmistetaan myös sormuksia ja muita koristeita. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä ja niissä on sileä pinnoite, joka pehmentää tekstuuria.

Suurin haaste on, että titaani on erittäin vaikea materiaali käyttää, mutta tulos on enemmän kuin vaivan arvoinen.

Titaanimuurausrenkaat ovat erittäin suosittuja muurareiden keskuudessa. Itse asiassa ne teki muurari ja niitä käyttävät vain muurarit. Saatavilla olevat koot vaihtelevat 8-14, ja kaikki renkaat on kaiverrettu kompassilla ja neliöllä.

Ne annetaan veljille, jotka ovat ylittäneet tietyn tason ja ovat ylpeitä voidessaan osoittaa sen.

Fake tuo enemmän voittoa

Useat tunnetut organisaatiot tarjoavat näitä sormuksia suurissa myymälöissä, ja niitä voi jopa tilata verkossa. Jotkut ihmiset kuitenkin tekevät vääriä jäljitelmiä, jotka voivat helposti pettää silmän.

Ne näyttävät ja tuntuvat alkuperäisiltä titaanisormuksilta, mutta eivät kestä kauan, koska ne on valmistettu huonolaatuisesta metallista. Koska niitä myydään titaanirenkaina, ne ovat halvempia ja helpompia valmistaa.

Lisäksi, kun henkilö huomaa, että häntä on petetty väärennöksellä, on yleensä liian myöhäistä.

Rengastesti

Paras tapa olla huijaamatta on kokeilla rengasta saadaksesi alkuperäinen titaanisukupuoli. Tämä voidaan tehdä tekemällä muutama yksinkertainen vaihe:

1. Tunne rengas kummallakin puolella ja pidä sitä valonlähteestä nähdäksesi, onko naarmuja. Sen pitäisi tuntua täysin sileältä eikä siinä saa olla naarmuja, muuten se on väärennetty käyttämällä toista metallia.

2. Titaani on suhteellisen vahva metalli, joten siitä tehdyt renkaat eivät taipu tai naarmuta helposti. Tästä syystä tarkista rengas lyömällä sitä kovalle pinnalle ja tarkista, ettei siinä ole merkkejä karkeasta käytöstä. Tällaisten merkkien esiintyminen osoittaa, että sormus on väärennetty, ja asiakkaan on ohitettava tällainen kauppa kokonaan.

3. Viimeinen vaihe aitouden tarkistamiseksi on tarkistaa, onko suolavesi syöpynyt. Alkuperäinen rengas ei vaikuta siihen, kuinka paljon se altistuu suolavedelle.

Jos se on upotettu väärennettyyn, suolaiseen veteen, siinä on varmasti joitain korroosion merkkejä. Se ei kuitenkaan ole kovin käytännöllinen menetelmä, koska rengas on pidettävä suolavedessä pitkään.

Nämä sormukset ovat erityisen suosittuja lahjana ja niitä käytetään ylpeänä. Helpoin tapa on valita hyvämaineinen organisaatio ostosta varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *