Timex- ja Pulsar -kellot pysyvät Amerikan tahdissa

By | 18 lokakuun, 2021

Tämän päivän kuuluisan mainonnan iskulause nuolla ja kestää, mikä on auttanut tekemään Timex -brändistä kuuluisan luotettavana ja tyylikkäänä kellovalmistajana, joka on erittäin edullinen. Televisiohahmo John Cameron Suezin suosio 1950-luvulla ja kuusikymmentäluvun alussa, innovatiivinen kampanja lisäsi mielenosoituksen voimaa täysivaltaisena mainosvälineenä televisiossa.

Vierailijoita nähtiin useissa tilanteissa, joissa testattiin Timexin kykyä testata usein kidutuskoe. Kellot olivat kiinni ulomman venemoottorin terissä, putosivat veteen jopa 16 metrin korkeudelta, ja kamera osoitti, että se oli edelleen käynnissä. Kampanja oli niin onnistunut, että 1990-luvun lopulla Timex-kelloista tuli Yhdysvaltojen suosituin kellomerkki.

Yli miljardi kelloa on myyty sen jälkeen, kun kellot lanseerattiin ensimmäisen kerran 1950 -luvulla, eikä kukaan muu kelloseppä ole vastannut Timexin suorituskykyä. Timexin emoyhtiö perustettiin kauan ennen kuin ensimmäinen Timex lanseerattiin, kahdeksantoista ja puoli vuotta sitten Connecticutin Waterbury Clock Companyna. Varhaisilla kellomarkkinoilla oli vain taskukelloja, joissa oli rannekelloja, joista ei tullut suosittuja 1800 -luvun alussa.

Waterbury hyödynsi rannekellon suosiota ja lanseerasi ensimmäisen rannekellomallinsa ensimmäisen maailmansodan aikana. Disney Companyn myöntämän lisenssin mukaisesti Waterbury esitteli Mikki Hiiri -kellon yhdeksäntoista luvun kolmekymmentäluvulla, mikä oli välitön menestys ja jota keräilijät arvostavat edelleen.

Timex-kellomerkki on kestänyt muiden kellovalmistajien kovaa kilpailua ja on yksi markkinoiden tunnetuimmista, eniten ostetuista kelloista.

Pulsar -katselun historia

Ei Sveitsistä, mutta yhdysvaltalaisesta valmistajasta, Pulsar auttoi mullistamaan ihmisten tuntemuksen rannekelloista. Seitsemänkymmentäkymmentäluvun räjähdys syntyi mikroelektroniikkatekniikasta, pulsari kirjaimellisesti muutti kellonajan ulkoasua.

1970 -luvulle asti analogisen kellon kasvot hallitsivat rannekellon suunnittelua. Sitten vuonna 1972 Hamilton Watch Company esitteli kellon, joka hylkäsi täysin perinteisen teatterikonseptin analogisista kelloista. Yleisö ei heti hyväksynyt Pulsaria täysin elektronisilla ja digitaalisilla aikanäytöillä. Digitaalinen lukeminen tuli mahdolliseksi havaitsemalla valoa lähettäviä diodeja tai LED -valoja.

LED, elektronisen pienennyksen tuote, löytyy nyt kaikesta autojen takavaloista ja kodinkoneista avaruusaluksiin. LEDien ensisijainen etu on niiden kyky säteillä suhteellisen voimakkaita valovirtoja, jotka kuluttavat paljon vähemmän virtaa kuin minkä tahansa tyyppiset tyhjiökaasuvalot.

Yhdeksäntoista seitsemänkymmentäluvut olivat suuren jännityksen aikaa ja keskittyivät onnistuneeseen kuun etsintään ja muuhun avaruustutkimukseen. Nimi Pulsar on johdettu astrologisesta termistä, jota käytetään kuvaamaan voimakasta säteilyn räjähdystä, joka rikkoi neutronitähdet syvässä avaruudessa. Valon värähtelyn tavoin kellon etupinta oli näkyvissä päivänvalossa, ja kuluttajat lämpenivät vähitellen pulsarin moderniin ilmeeseen. Ensimmäisen Pulsarin esittelyn jälkeen ulkoasu on palannut perinteisempään teatraaliseen analogiseen kasvojen muotoiluun yhdistettynä elektronisemman kvartsiliikkeen luotettavuuteen, joka on antanut Pulsarille hyvän maineen tarkkuudesta.

Uuden Pulsar -mallin klassisen kellon muotoilu on hinnalla, joka on erittäin helposti tavalliselle kellon ostajalle, vaikka Pulsar ei koskaan luota tarkkuuteen ja luotettavuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *