Timanttisormuksen piikkien asetus – hyvät ja huonot puolet

By | 14 lokakuun, 2021

Timanttisormuskoukun asetus on ehkä suosituin niille, jotka valitsevat timanttisormuksen. Vaikka voit saavuttaa jopa kahdeksan tavoitetta, jotka tarjoavat lisäsuojaa neljälle timanttisarjalle, jotka on ryhmitelty yhteen, käytetään usein neljää tai kuutta haarukkaa.

Käyttäjän elämäntyylistä riippuen tietyt seikat on kuitenkin otettava huomioon. Tässä artikkelissa tarkastellaan ensin, mikä koukku on, ja sitten kaksi etua ja kaksi haittaa, jotka on otettava huomioon.

Ensinnäkin sen avulla voit saada yksinkertaisen kuvauksen ja selityksen timanttisormusvarresta.

MITÄ PRONG -ASETUS ON?

Ohuet metallitangot ulkonevat renkaan alta ja pitävät timantin paikallaan. Ne ovat timantin yläreunassa ja pitävät kivet tukevasti paikallaan.

EDU 1: NÄYTTÖ

Tämä asetus antaa alukselle korkean profiilin nostamalla sen muun renkaan yläpuolelle ja altistamalla sen siten valolle. Ehkä siksi se on niin suosittu. Mikään muu paikka ei ohjaa niin paljon valoa kiven keskelle, mikä lisää sen katseenvangitsijaa.

EDU 2: HINTA

Piikkiasetukset ovat taloudellisempia kuin muut asetukset. Tämä antaa ostajalle mahdollisuuden käyttää enemmän rahaa kiveen. Myös jalokivien nostaminen muun renkaan yläpuolelle voi saada ne näyttämään hieman suuremmilta kuin ne todellisuudessa ovat.

Haitta 1: Mukavuus

Koska renkaassa on korkeampi profiili, se pitää muita materiaaleja helpommin. Pienten lasten äidille tämä voi olla haittaa, koska sormusosat voidaan helposti sitoa tai kiinnittää helposti vaatteisiin.

Haitta 2: VAHINGOT

Tämä asetus voi lisätä rengasvaurioiden riskiä, ​​jos käyttäjä harrastaa usein ulkoilua tai paljon energiaa.

Tämä toinen näkökohta on otettava huomioon. Useimmat vetolaitteen käyttäjät huomaavat, että rengas kestää vuosia ilman ongelmia. On tärkeää tarkistaa rengas säännöllisesti varmistaaksesi, että kynnet eivät ole vaurioituneet ja että ne toimivat edelleen.

Jos käyttäjä on toiminnassa, joka voi joskus vahingoittaa kasvoja, se on tietysti poistettava tänä aikana.

Varoituksen sanalla on suositeltavaa valita neljä tai kuusi nastaa. Koukkuja on myös kolme, mutta monet ajattelevat, etteivät ne tarjoa tarvittavalle kivelle tietoturvaa.

Timanttisormuksen ostaminen on yleensä suuri tapahtuma ja se on tulosta monista tutkimuksista ja neuvoista. Vaikka timanttisormuksen kahvan asetus on suosituin ja näyttää sopivan eniten, on tärkeää punnita hyvät ja huonot puolet ja tehdä oikea ostos sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *