Tietosuojaselosteen sivu

Experimental Pte Ltd tietää, että välität siitä, miten se käyttää ja välittää tietoja sinusta, ja arvostamme luottamustasi siihen, että teemme sen huolellisesti ja viisaasti. Vierailemalla kokeellisessa PTD: ssä hyväksyt tässä tietosuojailmoituksessa kuvatut säännöt.

Tämä tietosuojalauseke verkkosivuilla, pilot Pte Ltd ja ylläpitää experienced Ltd ja säätelee yksityisyyden käyttäjille, jotka haluavat käyttää sitä.

Politiikka määrittelee eri osa-alueet, joilla käyttäjien henkilötietojen suojaaminen vaikuttaa, ja määrittelee käyttäjien, verkkosivustojen ja verkkosivustojen omistajien velvollisuudet ja vaatimukset. Myös tapa, jolla tämä sivusto käsittelee, tallentaa ja suojaa käyttäjän tietoja ja tietoja kuvataan yksityiskohtaisesti tässä käytännössä.

Experimental Pte Co. Ltd pyrkii varmistamaan yksityisyyden suojan. Jos vaadimme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa käyttäessäsi tätä verkkosivustoa, voit olla varma, että niitä käytetään vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Experimental Pte Ltd voi muuttaa tätä käytäntöä ajoittain päivittämällä tätä sivustoa. Tämä sivu kannattaa tarkistaa aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin. Linjaus tulee voimaan toukokuussa 2018.

Mitä keräämme

Saatamme kerätä seuraavia tietoja:

* nimi ja paikka

* yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite

* demografiset tiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet

* lisätietoja asiakaskyselyistä ja / tai tarjouksista

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

Tarvitsemme näitä tietoja ymmärtääksemme tarpeitasi ja tarjotaksemme sinulle parasta palvelua, ja erityisesti seuraavista syistä:

* Sisäisen kirjanpidon suorittaminen.

* Voimme käyttää näitä tietoja tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseen.

* Saatamme ajoittain lähettää kampanjasähköpostia uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua, käyttämällä antamaasi sähköpostiosoitetta.

* Saatamme ajoittain käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksiin. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Voimme käyttää näitä tietoja muokata sivuston mukaan etuja.

Security

Tavoitteenamme on varmistaa tietojesi turvallisuus. Luvattoman käytön tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt verkossa keräämiemme tietojen suojaamiseksi ja turvaamiseksi.

Apua

Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydensuojasta, Experiential Pte Ltd, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse osoitteessa: [email protected] tai + (65) 6241 9834.