Tiedä muotillesi paras Rado-kellojen hinta

By | 10 marraskuun, 2021

Rado on yksi tunnetuimmista luksuskellomerkeistä, ja siinä on valikoima kellojen ystäville muodikkaasti yksityiskohtaisia ​​kelloja. Koska se sisältää luksuskelloja, se merkitsee näiden kellojen hinnat hieman kalliiksi, koska se tarjoaa herkkiä linjoja ja hienoa ammattitaitoa. Nämä kellot ovat enemmän halun kohteita kuin yksinkertaisia ​​lisävarusteita, koska ne tarjoavat lukuisia toimintoja upealla tavalla. Rado-kellojen hinta maksaa merkin käsityöläisten indusoiman taiteen. Hämmästyttävällä tekniikan ja estetiikan yhdistelmällä näitä kelloja pidetään ajattomina kappaleina, jotka eivät koskaan menetä vetovoimaansa kellon ystäville. Ennen kuin ostat tällaisia ​​kelloja, sinun on muistettava, että tuotemerkki antaa valtuudet myydä näitä kappaleita muutamalle kelloliikkeelle niiden ainutlaatuisuuden säilyttämiseksi. Tästä syystä osta Rado kellot vain valtuutetuista liikkeistä. Alla on mainittu muutama kappale hintatietojen kera.

R27057732:

Tämä True-kokoelmasta peräisin oleva kello on suunniteltu naisten ranteisiin. 40 mm mustassa kellokellossa on ruusukultaiset tuntimerkit ja osoittimet, jotka korostavat tyyliä ja lisäävät suunnitteluun naisellista arkeutta. Tämä upeasti suunniteltu kello ylläpitää Radon ydintä, jota tutkitaan yksityiskohtiattoman suunnittelun ja tehostetun valmistusprosessin kautta. Iso, musta kellotaulu poseeraa viehättävästi mustan kehyksen ja keraamisen hihnan kanssa. On poikkeuksellista nähdä niin loistavia yksityiskohtia, jotka heijastavat sen glamouria keraamisen materiaalin kautta. Tämä automaattikello kuvaa naisten kauneutta virheettömästi. Kellon hinta on 146 050 Intian rupiaa.

R32175302:

Miesten keskuudessa Hyperchromella on todellinen arvo, joka paitsi määrittelee heidän muotitarpeensa, myös tuo heidän persoonallisuutensa kunnolla esiin. Tämä R32175302 on samasta kokoelmasta, joka lisää heidän persoonallisuutensa näyttävään ilmeeseen. Vastustamattoman ruskea kello näyttää glamourilta sellaisten miesten ranteessa, jotka rakastavat kerskutella omaleimaista muotiaan. 45 mm:n ruskea kellotaulu on koristeltu ruusukultaisilla osoittimilla ja indekseillä, jotka ilmaisevat kellon luovan ilmeen. Vaikka yksityiskohdat pysyvät rauhoittavana ja rauhallisena, se heijastaa huippuluokan vetovoimaa, joka vahvistaa kellon tyyliä. Takymetrillä kohokuvioitu keraaminen kehys tekee myös työnsä tehdäkseen mallista ainutlaatuisen. Brändi ylläpitää kuvioiden rytmiä läpi koko kellon yksityiskohdan, joka näkyy ruskeasta kellotaulusta ruskeaan keraamiseen rannekkeeseen. Tämän rehellisen kellon hinta on 298 500 Intian rupiaa.

R30187172:

Centrix Rado -kellojen kokoelma tunnetaan luovasta tyylistä, jota koristaa yksityiskohdat vapaa ilme. Tämä R30187172 kello huokuu samaa charmia, josta kokoelma tunnetaan kaikkialla maailmassa. Yksityiskohdat ovat sellaisia, että voit helposti tunnistaa brändin ydinarvon. Se on siunattu 40 mm:n mustalla kellotaululla, ja se korostaa muotoiluaan ruusukultaisilla osoittimilla ja indekseillä. Koska luettavuus hallitsee kellon valmistusta, se antaa sinulle selkeän näkymän kellotaulusta ja kontrastiväripelit mustan ja ruusukultan välillä. Kellotaulun ympärillä on musta kehys, joka näyttää upealta kaksisävyisen hihnan kanssa. Upeiden yksityiskohtien lisäksi toiminnot ovat erittäin tärkeässä roolissa, kun ne lisäävät muotoiluun komeaa vetovoimaa. Kolme kronografitoiminnolla varustettua apukelloa ilahduttavat muita yksityiskohtia. Kellon hinta on 127 000 Intian rupiaa.

R30036013:

Intohimoa kellojen valmistukseen edustaa menestyksekkäästi R30036013-kellon luova ulkonäkö. 38 mm:n valkoinen kellotaulu, joka on koristeltu mustilla roomalaisilla numeroilla, tarjoaa ilmeen, joka on yhtä rohkea kuin persoonallisuutesi. Innovatiivisuus piilee kellon kehyksessä sekä ominaisuuksien määrittelyssä käytetyissä väriyhdistelmissä. Tämä automaattikello korostaa yksityiskohtia mustalla valkoisella pinnalla. Ruusukultainen kosketus kehyksiin ja ruostumattomaan teräkseen tekee kellosta poikkeuksellisen komean miesten ranteeseen. Kukaan ei voi epäillä laadusta, kun on kyse Rado-kellojen kappaleista. Tämä kello edustaa samaa korkean tarkkuutensa ja täydellisyytensä ansiosta. Voit ostaa tämän kellon hintaan 92 100 Intian rupiaa.

R30183722:

Mikään ei voi peittää yksinkertaisuuden auraa, ja tämä kello R30183722 tekee väitteestä jopa totta kellon ystäville. Tämä on Centrix-kello, joka tunnetaan hienoimmista yksityiskohdista. 28 mm:n ruskea kellotaulu on tyylikkäästi koristeltu kivellä merkityillä neljännesvuosittaisilla tuntimerkeillä, jotka ylläpitävät kellon luettavuutta. Kelloa koristaa ruusukultainen kehys ja kaksisävyinen hihna, joka kiertää rakastavasti naisten ranteita. Täydellinen kello esittelee naisten muodin autuuden rauhoittavan arkkitehtuurin kautta. Tässä automaattisessa kellossa on lisäyksiä, jotka heijastavat lumoavasti naisten armoa. Kellon hinta on 127 000 Intian rupiaa.

Rado-kellot on suunniteltu luovasti tämän päivän sukupolvelle. Ne yksinkertaisesti ilmaisevat herkkiä linjoja ja onnistuneen esityksen brändin mestaruudesta kellojen valmistukseen nähden. Nämä kellot säilyttävät tarkkuuden yhtä hyvin toiminnassa kuin muodissakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *