Tein luksuskellon

By | 27 lokakuun, 2021

”Millaisen kellon mies tekee!” Kuulen usein ystävieni sanovan tämän ja uskon sen olevan totta. Brändätty rannekello on aina arvostuksen ja eleganssin symboli. Kallis kello kantaa sisällään tiettyä arvokkuutta ja ammattitaitoa, joka näyttää taiteen alkuperäisessä muodossaan. Miten arvioisit Lamborghinilla ajavan henkilön? Millaisena näet miehen, jolla on yllään sveitsiläinen mestariteos? Varmasti voit helposti perustaa henkilön, joka käyttää ylellistä kelloa kädessään.

2014 toi markkinoille useita kalliita kelloja, jotka maksoivat enemmän kuin Lamborghini. On todella henkeäsalpaavaa ja inspiroivaa katsoa todellista mestariteosta. Ennen kuin lähden sinut katsomaan näitä uskomattoman upeita taideteoksia, tutkitaanpa, mikä erottaa kaikki nämä kellot muista kelloista, tietysti niiden erinomaisesta arvosta, johon vain miljardöörillä on varaa.

Mikä tekee kellosta kalliin?

Kello voi olla mielenkiintoinen osa alaa. Alunperin luotu ja luotu aikataulutusta varten. Kuka sitten voi sanoa, että se voittaa maailman huomion arvokkuudellaan ja eleganssillaan? Kellosta, pienestä mekaanisesta kellosta, joka kehitettiin auringonvalon nousevasta periaatteesta 1940-luvulla, on nyt tullut todellinen käsityöläinen mestariteos. Kunkin ominaisuuden jokaiseen yksityiskohtaan käytetty aika antaa kellolle sen ainutlaatuisuuden, ja sitä parantaa todella laadukkaiden materiaalien valinta platinasta, harvinaisista ja kalliista kivistä, luista tai metalleista. Raportin mukaan jotkut valmistajat käyttävät kuun ja dinosaurusten luista peräisin olevia kiviä ja tekevät tämäntyyppisistä kelloista kalliita ja poikkeuksellisia. Kelloon on upotettu huolellisesti taidot ja näppärät ominaisuudet täydellä intohimolla ja omistautumisella, luoden kaikki sen mukanaan olevat yksityiskohdat. Se on todistetusti kehittynyt tekniikka, koska se sisältää sellaisen arvon sinänsä.

Kellon nousu

Ennen 1900-lukua kellon oli tarkoitus olla vain naisten uutuus. Tätä kutsutaan a ”Ranne”Ja se sai hyvin vähän tunnustusta miehiltä kellona. Vasta 1900-luvulla armeija alkoi muuttaa näkemystään rannekellosta, koska he näkivät sen arvokkaan käytön ajan mittaamisessa sodan aikana. Uskotaan, että 1980- Sen vuosikymmenen aikana Saksan keisarilliset armeijat käyttivät jo rannekelloja ja mukauttivat niiden ajoituksen strategisiin laivaston hyökkäyksiin. Girard Perregaux. Vuosikymmeniä myöhemmin britit voittivat anglobuurien sodan Etelä-Afrikassa (1899-1902). Britit pystyivät voittamaan sodan käyttämällä rannekelloja koordinoimaan joukkojen liikettä ja hyökkäystä. Vuonna 1905 rannekellosta tuli miesten hyväksymä.

Mutta sen suosio rajoittuu edelleen naisiin. Rannekellojen kysyntä kasvoi vasta vuosien 1014-1919 sodan aikana, kun Eurooppa kävi sotaa Saksan valtakuntaa vastaan, koska niiden suosio oli Buurien sodassa. Rannekellosta tuli sitten ilmeinen välttämättömyys.

Rannekellot ovat vuosien saatossa saavuttaneet suosiota paitsi naisten, myös miesten keskuudessa. Kelloa pidetään myöhemmin luksusesineenä. Edistynyttä tekniikkaa käytettiin, koska siihen lisättiin lisää ominaisuuksia ja sovellettiin erilaisia ​​suunnittelusuunnitelmia. Jotkut valmistajat suosivat Francis Bamgartner, Borgell Ja Dennison Esitteli uusia teknisiä malleja, jotka tekevät kelloistaan ​​vettä ja pölyä hylkivät. Näiden kellojen rikkoutumiseen ja nykimiseen soveltuva lasikansi korvattiin myöhemmin kestävämmällä muovimateriaalilla.

Nykyään tällaisia ​​merkkejä Päivä, tänä vuonna, MovadoMonet arvostavat ja pitävät niitä ylellisinä, mutta jotkut arvostelut paljastavat, että nämä kellot on itse asiassa yliarvostettu markkinointistrategioidensa ansiosta. Tiger Woodsin kaltaiset mallit parantavat Tag Heuerin laatua, joten maksat itse asiassa mallista etkä rannekellon todellisesta hinnasta. Koska kellot on tehty pakosta, niiden ominaisuudet ovat työkalupohjaisia. Ehkäpä tästä syystä nykyään useimmat miesten kellot on suunniteltu jämäkälle ulkonäölle, joka sopii seikkailunhaluisiin aktiviteetteihin, kuten laitesukellukseen, taivasliitoon, vuorikiipeilyyn jne. Toisissa on ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu tutka, joka opastaa sinua, jos eksyt autiomaassa tai metsässä. Nämä ominaisuudet ja ominaisuudet sisällytettiin vastaamaan tietyn työn tai ammatin tarpeita.

7 asiaa, jotka on otettava huomioon luksuskellon ostamisessa

Luksuskelloja on kolmenlaisia: lähtötason luksuskello, keskitason luksuskello ja huippuluokan luksuskello. Mutta tänään jotenkin keskustelen yleisön yleisestä ajatuksesta luksuskellosta. Kun valitset sellaisen, sinun on otettava huomioon seuraavat asiat, jotta et itke läikkyneen maidon takia.

Brändi

Multimediamainonnan ja muiden yritysmarkkinointistrategioiden menestyksen ansiosta ihmiset ovat nyt keskittyneet enemmän tuotemerkkien kuin tuotteiden ostamiseen. Tämä käytäntö on erittäin tehokas, ja sen on sisällytettävä valintasi, kun ostat luksuskellosi. Suosittu brändi kantaa sisällään tarinaa hyvästä tahdosta ja yritysluonteesta, joka on säilynyt pitkään ajan ja alan kriisien myötä. Tuotemerkki takaa riittävän pitkän takuun.

Rakennettu

Seuraava asia, joka on otettava huomioon kelloa ostettaessa, on sen valmistus. Onko se rakennettu tarkkuutta ja kestävyyttä varten? Kellolla odotetaan olevan elinikäinen etu, varsinkin jos se on luksustuote. Heillä on oltava elinikäisen suvaitsevaisuuden ja tarkkuuden merkki. Pelkästään ulkonäön pitäisi antaa omistajalle vaurauden tunne. Se erottaa sinut muista, koska luksuskello sisältää statussymbolin,

ominaisuudet

Nykytekniikan ansiosta rannekello ei ole enää yleinen ajan mittauslaite. Se on suunniteltu ominaisuuksilla, jotka sisältävät yksinkertaisuuden ja tarkoituksenmukaisuuden. Sen suunnitteluun on sisällytetty asiaankuuluvia ominaisuuksia, jotka tyydyttävät kellon omistajan kellosta maksamansa kustannukset, kuten ominaisuuksia Kronografi, Pinnoite, jossa on vettä tai pölyä hylkivä automaattinen toiminto. Useita aikavyöhykkeitä ja jopa sisäänrakennetut kamera- tai tutkaominaisuudet.

Valinnaiset ominaisuudet

Houkutellakseen ostajia ostamaan erittäin kilpailukykyisiä tuotteita, kuten kelloja, valmistajat tarjoavat muita vaihtoehtoja, joiden avulla voit erottaa omistajan muista. Esimerkki näistä vaihtoehdoista on jalometallien, kuten timanttien, ja kuun tai dinosaurusten jäännöksistä peräisin olevien materiaalien sisällyttäminen.

Hinta

Viimeinen mutta tärkein asia, joka on otettava huomioon luksuskellon ostamisessa, on tuotteen hinta. Vaikka tähän ei ole erityistä ohjetta, se, kuinka paljon olet valmis maksamaan kellostasi, tulee valintasi mukaan. Loppujen lopuksi minä olen se, joka hemmottelee sinua tässä omavaraisuudessa.

Luksuskellon omistaminen on itse asiassa suurin omatoimisuus. Sen mukava kantaminen ranteessa ja sen tarjoamien suurien etujen tunteminen arvolleen on todella jotain, josta on hyötyä koko eliniän. Joten miksi et aloittaisi itsesi tekeminen upealla valinnalla ja mikä olisikaan parempi aika aloittaa kuin nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *