Täyssormipanssarisormukset eivät ole mitä tahansa vanhoja koruja, ne ovat upeita sormitaideteoksia

By | 1 marraskuun, 2021

Oletko koskaan ajatellut, että riippumatta siitä, kuinka upeita vaatteita käytämme, rakastamme silti koristella itseämme koruilla täydentääksemme ja kaunistaaksemme ulkonäköämme, ja vuosien varrella on tullut melkein vaistonvaraiseksi lisätä tämä viimeinen kosketus tai tehdä jotain. sellainen iso rikos? Joten varmistaakseni, ettet huijaa tällä tavalla, olen nähnyt lisäyksiä kaikkeen, mitä päätät käyttää panssaroidun sormuksen muodossa.

Viime aikoihin asti, jos joku kertoisi minulle täysisormeisia panssarirenkaita, olisin hieman hämmentynyt, ja luulisin, että se olisi poissa pallopuistosta siitä, mitä voisi tapahtua. Tarkoitan, katsoisinko sormusta vakavalla metallikotelolla? Kaikki on erillinen vitsi, olen täysin inspiroitunut näistä upeista sormitaideteoksista (koska ne todella ovat) ja en voi muuta kuin uskoa, että olet samaa mieltä.

Jos ajattelet kiven tai minkä tahansa kaiverruksen kanssa, olet oikeassa jälkimmäisessä, mutta tämä on paikka, josta lähdimme konventista ja aloitimme hämmästyttävän korumatkan. En tiedä milloin tai mistä ne ovat syntyneet, mutta koska ne tunnetaan myös kokosormuksina, ritarisormuksina, keskiaikaisina sormuksina ja goottisormuksina, mutta muutamalla nimellä ne menevät ehkä syvemmälle historiaan kuin voimme aloittaa. . tietää.

Kun katsot joitain tyylejä ja malleja, voit antaa heille anteeksi sen, että he ajattelevat, että ne ovat olleet hiljaa korumuodin taustalla muinaisista ajoista lähtien ja nyt näkyvät ja niillä on niin visuaalinen vaikutus, koska on todella aika omistaa ne. on valokeilassa.

Jos Vivienne Westwood on omaksunut idean ja huijannut hänet tuottamaan mahtavia malleja, tiedät, että kaikki näkemäsi laskee leukaasi. Joten mikä näissä sormuksissa on niin erikoista? Tärkeintä on, että ne ovat hyvin erilaisia ​​kuin kaikki, mitä voit todella kuvitella.

Ne on yleensä valmistettu kestävästä mutta mukavasta tinasta tai hopeasta, ja siksi ne voivat olla hyvin monimutkaisia ​​(ilmeisesti erittäin kovia metalleja). Tämä tarkoittaa fantastista lopputulosta, joka on varsin vaikuttava katsoa 2 tai 3 kappaleella, jotka yhdistetään hyvin luonnollisesti ja helposti sormen ja käden liikkeisiin.

Katso mitä tahansa näistä dramaattisista sormenkoristelun elementeistä ja tee päivästäsi iso piristys, ei vain mekkoasi. Voin taata, että panssaroidun sormuksen käyttäminen tekee kädestäsi yhden puhutuimmista toimistossasi tai korkeakoulussasi, tai mitä tahansa teetkin. Valmistaudu vain vastaamaan moniin kysymyksiin ja jakamaan löytämäsi tieto, että olet aloittanut mahtavan työn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *