Tapoja koristella 3-rengasliitin

By | 21 lokakuun, 2021

3-rengasliittimet ovat yksi hyödyllisimmistä ja laiminlyönneistä organisointityökaluista. Tietysti, jos kokoat albumia, keräät valokuvia tai reseptejä tai teet muuta luovaa työtä kotonasi, tiedät tietysti jo kuinka hyödyllinen hyvä 3-rengaskansio voi olla.

Joillekin tämäntyyppisen projektin hauskin osa on koristelu ja sen mahdollistava luovuus. Tässä mielessä, jos olet valmistelemassa uutta reseptikirjaa, valokuva-albumia tai muuta 3-rengaskansioprojektia, tässä on joitain hauskoja ideoita kansion koristeluun.

3-renkaiset liittimet esittelyikkunoilla

Jos sinulla on läpinäkyvä muovinen esitysikkuna kolmirenkaisen liittimen etupuolella, voit lisätä irrallisia esineitä luovan liittimen kanteen, mutta jos haluat enemmän pintakuviota, tämä lähestymistapa rajoittaa sinua. Tietenkin, mitä tulee tekstuurin, runko on aina 3 rengasliitintä työskenneltäväksi.

Jos sinulla on esitysikkuna, kansi voi koostua glitteristä, glitteristä, lehdistä, höyhenistä … Mahdollisuudet personoida 3-rengasliitin ovat loputtomat. Mitä tulee liittimesi selkärangan, voit kirjoittaa otsikon muovisilla jalokivillä tai glitterillä ja liimalla, käyttää teksturoituja maaleja, liimata se helmiin tai koristella selkärankaa tavalla, joka parhaiten sopii projektiisi ja luoviin impulssiisi.

Kattaa kaikki 3 rengasliitintä

Jos haluat peittää koko sidemateriaalisi yhdeksi ilmeeksi, paperi ja kangas ovat luultavasti kaksi tärkeintä valintaa, mutta voit olla hieman luovempi. Molemmat voivat toimia melko hyvin ja avata vaihtoehtojen maailman projektisi yleisilmeelle.

Paperi 3-rengaskansioille:Päähuolesi tulee olla käyttämäsi paperin paino ja lujuus. Käytä jotain hyvin ohutta ja kansi todennäköisesti repeytyy. Valitse jotain erittäin paksua, ja sinun on vaikea saada hyviä, houkuttelevia kiharoita.

Koska tarvitset paperia myös tavallista suuremmille arkeille, harkitse paperin käyttöä, joka ei ole itse paperia: kontaktipaperia tai tapettia.

Molemmat näistä vaihtoehdoista on suunniteltu riittävän tukeviksi kestämään käyttöä ja väärinkäyttöä, jonka liittimesi voi hyväksyä, ja molempia on helppo käyttää. Kontaktipaperilla itsekiinnitys toimii todennäköisesti hyvin, ja tapetti reagoi hyvin teipillä tai liimalla ja taittamisella.

Taita kansimateriaali joka tapauksessa kuten koulukirjan kansi. Jos et ole koskaan tehnyt tätä koulussa, sinun pitäisi pystyä löytämään ohjeet erittäin helposti verkosta.

Kankaisille 3-rengaskansioille:Etsi pala, joka venyy hyvin vähän. Lattia täällä on laillinen ja erittäin vahva. Myös flanellit toimivat hyvin ja tietyt denimpainot tekevät erinomaisista päällisistä. Fleecen tulisi olla toissijainen valinta, koska se venyy helposti ja on vaikea istua.

Voit kiinnittää kankaan sideaineeseen useilla eri tavoilla. Kovapintaiselle kankaalle voit seurata koulukirjan kannen mallia korvaamalla se liimalla tai nauhapistoilla, kuten tapetissa. Pehmeämmille kankaille, kuten flanelille, liitä saumat pienellä määrällä kangasliimaa sisäkulmista ja selkärangan kohdalta.

Ole luova 3-rengas Bonder Coverin kanssa

Projektin taustalla oleva tavoite on tärkeämpi kuin se, minkä päätät koristella kansiollesi: hauskuus ja luovuus. Jos otat nämä huomioon, sinun 3 rengas liitin Hankkeen onnistumisesta ei ole epäilystäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *