Suuri pyramidi on aikakone

By | 17 marraskuun, 2021

Jos rakennan aikakoneen, se on hyvin suoraviivainen. Sen seinillä on neliön pohja, jossa on neljä tasakylkistä kolmiota. Sen sisäpuoli täytetään tiheällä massiivisella massalla, kuten graniitilla tai kalkkikivellä. Huolimatta Hollywoodin inspiroimasta ehdollista kuvasta aikakoneesta, aikakoneeni ei kelpaisi kaikista elektronisista laitteista. Yksinkertaisesti sanottuna aikakoneeni tulee olemaan kuin Egyptin suuri pyramidi. Jos suhtaudumme analyyttisesti yhtälööni, Rainerin aikapituusyhtälöön, huomaamme, että aika (T) on etäisyyden (D), massan (M) ja energian käänteistekijä (E).

Rainerin aika pitkäikäisyysyhtälö

T = √D2x M x 1 / E

Voimme tietysti matkustaa ajassa erittäin nopealla avaruusaluksella (pidennetty D). Henkilökohtainen kellomme melkein pysähtyy, kun maan asukkaat jatkavat seisomista. Voimme jäädyttää kehomme lähes absoluuttiseen nollaan, mikä vähentää merkittävästi perusaineenvaihduntaamme (E:n lasku). On selvää, että mukavin kokemus on käsittämätön. Lopuksi voimme luoda valtavan pyramidin kaltaisen rakenteen, jonka massa on erittäin suuri (lisää M). Sisäkammio voidaan varustaa ilmanvaihtokammiojärjestelmällä ilman ja ruoan pääsyä varten. tuttuja sanoja? Egyptin suuri pyramidi sopii täydellisesti tähän kuvaukseen.

Jos tarkastelemme aikakonetta asettamalla viisivuotias lapsi sen kammioon, katsoisi ulkoisen pyramidin sisäkammiota ja näkisi, että lapsi on vasta kymmenen vuotias. Pyramidista kurkistava lapsi kuitenkin huomaa, että hänen tarkkailijansa pyramidin ulkopuolella vanhenevat nopeasti hänen silmiensä edessä. Lisäksi, jos lapsella on rannekello päässään, hänen katseluaikansa on paljon jäljessä pyramidin ulkopuolella olevasta ajasta, kun hän ilmestyy. Poika matkustaa tulevaisuudessa. Aika on suhteellista ja pyramidin äärimmäisen suuren massan (M) ansiosta sillä on kyky muuttaa aikaa sisällä verrattuna ulkoiseen.

Mielenkiintoinen nykyajan kokeilu sisältää erittäin tarkan atomikellon käytön. Nämä kellot pystyvät mittaamaan aikaa tuhansissa millisekunneissa. Oletetaan, että synkronoimme kahden suuren pyramidin ulkopuolella olevan atomikellon ajan. Yksi atomikello sijoitetaan Suuren pyramidin sisimpään kammioon ja toinen atomikello sijoitetaan pyramidin ulkopuolelle. Kuukautta tai enemmän myöhemmin Suuren pyramidin sisältä löydetyn atomikellon aika on huomattavasti jäljessä Suuren pyramidin ulkopuolella olevan atomikellon ajasta. Siksi pyramidi toimi aikakoneena, mikä lyhensi aikaa pyramidin sisällä verrattuna aikaan sen ulkopuolella.

Lisäksi toinen koe voi koskea suuren pyramidin sisällä elävien rottien elinikää verrattuna pyramidien ulkopuolella asuviin rotteihin. Suuren pyramidin sisällä elävät rotat selviävät pidempään kuin pyramidin ulkopuolella elävät rotat, koska vettä ja ruokaa on helposti saatavilla.

Vaikka nykyajan fyysikot ovat havainneet, että aika hidastuu suuriksi massoiksi, he sanovat, ja uskon virheellisesti, että tämä ilmiö johtuu ”gravitaation punasiirtymästä”. Olen korostanut, että suuri massa vääristää tilaa, mikä puolestaan ​​lisää aikamuuttujaa. Lisäksi nopealla liikkeellä (D) ja energiahäviöllä (E) on myös suurentava vaikutus aikaan (T).

Suuri pyramidi on itse asiassa aikakone. Nähtäväksi jää, pystyvätkö pyramidit heittämään matkustajia tulevaisuuteen sadoiksi tai tuhansiksi vuosiksi. Egyptin faaraot saattoivat kuitenkin käyttää pyramideja eliniän pidentämiseen, eli nuoruuden lähdettä. Ehkä pyramideja käytettiin ajan ostamiseen ihmisille, joilla on parantumaton syöpä. Joka tapauksessa ei ole mitään syytä, miksi samanlaisia ​​rakenteita ei voisi käyttää samaan tarkoitukseen nykyään.

Luonnollisesti, jos rakennamme korkeampia ja huomattavasti massaisempia pyramideja, aikakoneemme tehokkuus paranee merkittävästi.

Valitettavasti pyramidiaikakoneemme hinta nousee biljooniin. Jos päätämme rakentaa aikakoneen budjetilla, voimme itse asiassa kokeilla toista lähestymistapaa. Painamalla maan alle voimme hyödyntää maan massaa ja siten kasvattaa massa (M) muuttujaa. Toiseksi, jos katamme maapallon arktisen alueen, voisimme myös hyödyntää Rainerin aikana energiaa vähentävää elementtiä (E-reduction) pitkäikäisyysyhtälössä.

Näin ollen aikakone budjettiin olisi kammio syvällä maan sisällä, joka todennäköisesti saavuttaa nollan lämpötilan.

Toisen maailmansodan aikana saksalaiset natsit kuljettivat yli 250 000 tiedemiestä, sotilasta ja henkilöstöä alueelle, joka on 20 astetta itään ja 10 astetta länteen Etelämantereen kuningatar Maudin maasta. Natsit antoivat tälle Etelämanner-alueen nimeksi Uusi-Seelanti.

Oliko Neuschwabenland nykyihmisen ensimmäinen yritys rakentaa aikakone? Ehkä toinen ajatus, Etelämanner-aikakone on jo olemassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *