Suosittuja kihlasormusten tyylejä

By | 13 lokakuun, 2021

Sormustyylisi on yksi tärkeimmistä osista kihlasormuksen saamisessa. Arvokas timanttisormus on henkilökohtaisen tai kumppanisi tyylin ilmentymä. Valittavana on useita värejä, parametreja ja tekstuureja – klassinen, moderni, vintage tai jotain täysin kokeellista ja ainutlaatuista! Jotkut suosituimmista sormustyyleistä, joilla on sydämemme!

Solitaire -kihlasormus

Solitaire on suosituin tapa kihlasormuksissa. Tässä klassisessa suunnittelussa on yksi kivi, mieluiten yksinkertainen platina tai neljän tai kuuden hampaan timanttisarja kultahihnassa. Pasianssit ovat tyylikkäitä, minimalistisia ja ajattomia, ja yksinkertaisuus myy! Vaikka nämä renkaat ovat hyvin minimaalisia ja klassisia, voit säätää pieniä yksityiskohtia mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Jotkut haluavat tehdä suhteellisen pienemmän timantin kapealle kartiomaiselle nauhalle, joka saa timantin näyttämään suuremmalta, kun taas toiset valitsevat paksummat nauhat yksityiskohtien, kuten veistämisen, lisäämiseksi.

Halo kihlasormus

Halosormuksessa on keskikivi, jota ympäröivät muut pienet timantit, mikä tekee siitä kirkkaamman ja jumalallisemman. Pienet timantit tekevät keskikivestä suuremman ja näkyvämmän. Perinteiset halorenkaat ovat moderni idea pasiansseille. Mutta vuosien varrella ihmisistä on tullut erittäin luovia halo -havainnolla; joissakin on päärynänmuotoisia tai soikeita timantteja, neliökiviä tai värillisiä kiviä, kuten sinisiä safiireja tai rubiineja.

Kolmikivinen kihlasormus

Kolmikivisten renkaiden kummallakin puolella on keskitimantti, jossa on kaksi samanlaista timanttia. Näillä kolmella kivellä on suuri sentimentaalinen arvo, koska ne edustavat suhteen menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Prinsessa ja pyöreät timantit ovat suosituin valinta keskikivelle, jossa on kolme kiviä. Kaksipuoliset timantit ovat noin puolet keskitimantin painosta. Yleensä timantit voivat olla piikki, korisarja tai kehyssarja.

Sivu kivi kihlasormus

Sivukivirenkaissa on keskimmäinen timantti, jota ympäröivät kaksi tai useampia suhteellisen pieniä timantteja kummallakin puolella. Sivukivet näyttävät kirkkaammilta ja kirkkaammilta, koska sormukset ovat ylimääräisiä timantteja ja keskikivi on erilainen, isompi ja kirkkaampi!

Jaettu varsi kihlasormus

Irrotettu lankarengas koostuu nauhasta, joka katkeaa, kun se saavuttaa keskikiven. Se on yksi kihlasormusten nykyaikaisista tyyleistä. Tämä sitoutumistyyli on loistava valinta pitkänomaisille keskitimantteille, kuten päärynä, soikea ja markiisi, koska se auttaa tasapainottamaan timanttia visuaalisesti. Näissä irrotettavissa kahvarenkaissa voi olla myös mikrolattiatimantteja, jotka antavat poikkeuksellisen ja upean ilmeen! Halkeama voidaan sisällyttää myös halkaistuun kierrerenkaaseen.

Morsiussetit

Morsiamen- tai hääsetti koostuu kihlasormuksesta ja hääbändistä, jotka täydentävät toisiaan ja näyttävät erittäin sopivilta. Hää- ja kihlasormuksia voi olla vaikea sovittaa yhteen, kun ne ostetaan erikseen, varsinkin jos ne ovat hyvin ainutlaatuisia tai monimutkaisia. Morsiussarja varmistaa kuitenkin, että molemmat renkaat sopivat täydellisesti yhteen. Lisäksi morsiamen setti liittyy usein sulhasen vihkisormukseen.

Olet jo tehnyt oikean valinnan puolisoa valittaessa; Toivottavasti löydät myös täydellisen renkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *