Sinulla pitäisi olla soikea timanttisormus!

By | 13 lokakuun, 2021

Tässä miksi …

Jos soikea timanttisormus oli lapsi koulussa, se olisi luokan suosituin sormus nyt! Ovaalin suosio on kasvanut nopeasti viimeisen vuoden aikana. Jokaisen suunnittelijan viimeaikaisen mainonnan myötä näyttää siltä, ​​ettet voi uneksia soikeista. Naiset ympäri maailmaa eivät anna tällaisia ​​hienovaraisia ​​ohjeita tuleville sulhanilleen, odottaen kysymyksen esittämistä pian. Miksi kasvava trendi? Opetellaan muutamia asioita soikeista timanteista …

OVAL KASHMANIN HISTORIA

Miten pääset Jewelers International Hall of Fameen? Yksi tapa työskennellä Lazare Kaplanille oli keksiä soikea timantti. Kyky leikata timantteja on siirtynyt sukupolvelta toiselle perheessä. Itse asiassa hänen setänsä Ibrahim Tolkovsky esitteli Ideal Cut -timantin, joka on kaikkien leikkausten huippu. Kaplan ymmärsi saada arvottoman raakatimantin toisella tavalla, ja leikkaustekniikan ansiosta hän pystyi poistamaan viat ja parantamaan yksittäiset kappaleet. Näin tehdessään hän esitteli modernin version, joka tunnetaan hengittävänä soikeana viillona.

OVAL CUT DIAMONDin edut

Mitä useimmat meistä haluavat kaikessa, mitä ostamme? Lisää vastinetta rahoillemme … tai timanttien tapauksessa … enemmän salamaa rahoillemme, eikö?! No, Oval tarjoaa juuri sitä. Keskimäärin 1 karaatin soikean timantin pinta on 10% suurempi kuin 1 karaatin pyöreä timantti. Teollisuudessa tätä kutsutaan ”valmiiksi”. Oletuksena soikeat näyttävät suuremmilta samalla karaatin painolla.

Toinen soikeahiottujen timanttien etu on hinta. Saat upean edun, kun näytät suuremmalta kuin pyöreähiottu timantti ja maksat vähemmän kuin vastaavasta karaatin painosta. Kuka ei rakasta sitä?

Naiselle, jolla on lyhyet sormet, soikea timanttisormus tarjoaa tyylikkään visuaalisen illuusion, joka saa sormesi näyttämään pitkänomaisilta. Siitä on suuri etu, kun on aika ilmoittaa jälkesi renkaan lähikuvista!

LISÄTIETOJA

Jos sinulla ei ole pasianssi -teetä tai mietit edelleen aiemmin mainitsemaani käsitystä ”enemmän salamaa rahoillesi”, harkitse tätä: halo! Ei enää vain enkeleille! Soikeat näyttävät uskomattomilta halon kanssa. Mieti uudelleen prinsessa Di: n soikea safiiri tällä upealla haloilla, joka täydentää hänen mainettaan. Halot voivat tehdä keski -timantista keskimäärin noin puoli karaattia suuremman. Kyllä kiitos!

Sinun on luotava oma soikea leikattu kihlasormus saadaksesi tämän kauniin kappaleen sormellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *