Regency Gold poistaa lämpömerkit, vesimerkit, rengasmerkit

By | 19 lokakuun, 2021

Alkuperäistä Regency Gold -puusta valmistettua puolalaista puolaa käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1895 Englannissa. Tämän päivän kaava perustuu silloin käytettyyn kaavaan. Ollakseni rehellinen, ainoa uusi asia on lasi.

Eniten pidän Regency Goldissa siitä, että en käytä käsineitä suojaamaan käsiäni. Se on niin herkkää. Myrkyllistä, ei myrkyllistä. Se on turvallista käyttää lemmikkien ja lasten läheisyydessä ja on todella ystävällinen käsilleni.

Ainutlaatuinen kaava on erinomainen poistamaan tai piilottamaan lämpö-, vesi- ja sormusmerkkejä vanhoista ja uusista huonekaluista.

Tiedät ongelman, etkö? Koska maljakosta tulee vettä hetkeksi, se voi olla turhauttavan valkoisen ”rengasmerkin” muodostumista. Tai joku unohti käyttää rantavenettä ja laittaa kupin tyylikkäälle pöydälle. Kun olin poikamies, käytin isompaa maljakkoa vesileiman piilottamiseen, ja toisessa peitin sen vain koristeellisella kankaalla – tai kahdella.

Ei nyt. Perhe -elämä voi tuoda hyviä asioita, mutta vaikka se ei olisi täydellinen, se voi varmasti muuttaa tapojasi. Nyt otan pullon ulos, kaadan sen kulhoon tai kannuun ja upotan pehmeän liinan puolan kieleen. Tykkään käyttää palaa vanhaa T-paitaa tai flanelliarkkia. Puristan sitten Regency Goldia niin paljon kuin voin kankaaseen ja sitten hieron loukkausmerkkiä, kunnes se katoaa. Joskus se voi saada kaksi tai kolme Regency Gold -sovellusta, vaikka se olisi vakava merkki, mutta se on yleensä hankalaa.

Jos puu itse vahingoittuu vedestä ja / tai kuumuudesta, se ei toimi hyvin, mutta taas ei ole mitään muuta. Jos se olisi niin paha, se olisi korjattava uudelleen.

Kokeile Regency Goldia kaikissa valmiissa puissasi ja huonekaluissasi. Kuitu sopii myös lasille ja vinyylille. Sekä graniittia, marmoria että liuskekiveä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *