Red Ring of Death Corrected – nopein tapa käynnissä olevaan Xbox 360: een

By | 14 lokakuun, 2021

Microsoftin Xbox 360 -videopelikonsoli kärsii erilaisista teknisistä ongelmista ja tietyistä vikoista, jotka voivat aiheuttaa laitteen käytännöllisen hyödyttömyyden. Jotkin tekniset ongelmat voidaan tunnistaa konsolin virtapainikkeen ympärillä olevasta kirkkaasta punaisesta valosta. Xbox 360 -käyttäjät ovat keksineet lempinimen tälle vilkkuvalle punaiselle valolle, joka tunnetaan nimellä ”Red Death Ring” tai ”RROD”.

Jos sinulla on tämä ongelma Xboxissa, tarvitset yhden niistä punainen kuolemanrengas on kiinteä. Xbox 360 -videopelikonsolin yleisempien teknisten ongelmien lisäksi pelikonsolin eheyteen voi vaikuttaa muita ongelmia, kuten levyn sisään naarmuuntuneet levyt ja konsolin läikkyminen kojelaudan mukaan. päivitykset.

Virtapainiketta ympäröivät indikaattorit on jaettu neljään neljännekseen, joissa neljäs neljännes (Q1) on vasemmassa yläkulmassa, kaksi neljännestä (Q2) ovat oikeassa yläkulmassa, neljä kvadranttia vasemmassa yläkulmassa (Q3), ja neljä (Q4) ovat oikeassa alakulmassa. Kun käynnistät pelikonsolin, neljän ensimmäisen pitäisi syttyä vihreänä olettaen, että konsoli toimii optimaalisesti.

LED -merkkivalon palama neljännesosien määrä osoittaa yhdistettyjen peliohjaimien määrän. LEDien ei pitäisi vilkkua, ellei vikaa ole. Jos Xboxin vihreät valot eivät näy kunnolla, tarvitset punaisia ​​kuolemanrenkaita.

Jos Microsoft Xbox 360 -laitteesi ei toimi kunnolla tai siinä on virheitä, voit selvittää, millainen virhe konsoli havaitsee. Sinun tarvitsee vain ymmärtää vilkkuvan RROD: n lähettämät signaalit. Jos neljäs neljännes tai Q4 vilkkuu punaisena, se tarkoittaa yleensä laitteistovikaa.

Tarkista kaikki laitteet ja varmista, että ne on kytketty ja toimivat oikein. Jos Xbox 360 -laitteesi saavuttaa epätavallisen korkean lämpötilan, laite sammuttaa suorittimen ja grafiikkasuorittimen automaattisesti, käyttää tuulettimia optimaalisella nopeudella ja vilkuttaa ensimmäistä ja kolmatta neljännestä, kunnes videopelikonsoli jäähtyy tyydyttävästi.

Jos nyt tapahtuu yleinen laitteistovika tai yksi tai useampi laitteistokomponentti ei toimi kunnolla, Q1, Q3 ja Q4 vilkkuvat punaisena. Se on hyvin samanlainen kuin vilkkuva punaisen valon virhe, mutta toisin kuin valovirhe, jossa virhekoodi näytetään suljetulla näytöllä, yleinen laitevika ei näytä virhekoodia. Lopuksi, jos kaikki neljännekset vilkkuvat punaisina, tämä tarkoittaa yleensä A / V -kaapelivirhettä.

Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun konsoli ei tunnista A / V -kaapelia. Mutta jos olet erittäin onneton, vilkkuva kuolemanrengas voi osoittaa vakavan virheen, joten lempinimi. Ainoa ratkaisu tässä tilanteessa on käyttää yhtä kuoleman punaisista renkaista.

Sen jälkeen, kun Xbox 360 julkaistiin marraskuussa 2005, tiedotusvälineissä on ilmestynyt monia artikkeleita, jotka paljastavat pelikonsolin vikaantumisasteen. Microsoft on vastuussa pelikonsolin viasta.

Kuten näette, Xbox 360: n lempinimeä Red Death Ring ei luotu ilman syytä. Vilkkuva punainen rengas tarkoitti aiemmin Xbox 360: n kuolemaa, mutta nyt on vielä toivoa muutaman punaisen kuolemanrenkaan tapauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *