Rakkaus, timantit ja Ch’i – Feng Shui -mestariopas erikoissormuksen valitsemiseen

By | 30 lokakuun, 2021

Kihlautua? Olipa kyseessä ensimmäinen tai kolmas kerta käytävällä, morsian punastuu ja timantit kimaltelevat.

Tässä on Feng Shui Masterin 5 tekijän opas, jolla voit valita oikean sormuksen yhdelle ja ainoalle todelliselle rakkaudellesi.

№1 LAUSUNTO

Kun tarkastellaan Feng Shui -silmiä, timanttimuodot jaetaan kolmeen luokkaan:

O Ei kovin hyvä

Marquis – teräviä pisteitä voidaan kutsua piikikäs chi!

Päärynä – kyynelinen muoto onnelliseen rakkauteen?

Soikea – onko rakkaus kilpailua?

O Oikein hyvä

Prinsessa – tasa-arvoisen tasapainon muoto, mutta katsokaa noita teräviä kulmia!

Pyöreä – rakkaus kääntää maailman

O Hieno Feng Shui

Smaragdi – perinteinen, tyylikäs, 8 sivua *

Asscher – neliön muotoinen smaragdi

Radiant – smaragdin moderni muoto

Old Miners – pyöristetty neliö – täydellinen tasapaino

* Bagua, Feng Shui energiakartta, joka edustaa kaikkia elämän alueita, on kahdeksankulmainen. Eikö sormuksen pitäisi heijastaa koko elämääsi?

#2 VÄRI

Feng Shuissa käytämme värienergiaa kohottamaan ja kehittämään elämän eri osa-alueita.

Feng Shui Love Power -värit:

O Valkoinen – Tulevaisuutenne, kaverit

O Vaaleanpunainen – rakkaus, romantiikka, kumppanuus

O Punainen – tuli, intohimo

Tavallinen timantti on valkoinen ja sopii täydellisesti tuomaan ”tulevaisuuden” energiaa sormukseen. Loppujen lopuksi, eikö kihlasormus ole sitä varten? Jos haluat lisätä muita värienergiaa, käytä muita jalokiviä, kuten punaista rubiinia intohimoksi ch’i:ksi saavuttaaksesi tasapainon ja tarkoituksen sydämessäsi. (Luonnonpunaisia ​​tai vaaleanpunaisia ​​timantteja on, mutta laadukkaat ovat erittäin harvinaisia ​​ja erittäin kalliita.)

TARINA #3

Menneisyyden energia johtaa nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.

Uusi timanttisananlasku on kuin tyhjä liuske; rakkaus on valmis nielemään ja saamaan ch’i. Kun tarkastellaan perintöä tai omaisuuden osia, ”edellinen ch’i” tulee tekijäksi. Aivan kuten uusi sormus kirjoitetaan energiallasi, vanhat kappaleet voivat kantaa menneiden omistajien ja menneiden tapahtumien energiaa. (On todellakin olemassa ”kirottuja” timantteja.)

O Perheperintöjä

Kysy oikeita tarinoita ja tarkista todelliset tunteesi. Oliko isoisällä ja isoisällä todella upea avioliitto? Jos vastaus on kyllä ​​ja sinulla on upea suhde isoäitisi kanssa, jatka eteenpäin. Voit lisätä toisen kerroksen rakkautta jo siunattuun kiveen.

Jos tositarina ei ole rakkaudesta tai et ole matkustanut sen kanssa, kysy itseltäsi, miksi haluat käyttää tummia tunteita sisältävää sormusta.

O Kiinteistökorut

Kaikki vanhat asiat eivät sisällä negatiivista energiaa. Jotkut ovat neutraaleja tai jopa positiivisia. Mutta jos et ole hyvä energialukija, olisi viisasta pyytää apua ystävältäsi. Olet melko kiireinen avioelämässäsi ilman, että lisäät jonkun toisen ”karmaa”.

(Ilmoitus: Ostin Debran antiikkitimantteja sekä 10- että 20-vuotispäivillemme. Katsoin tietysti syvällisesti kivien olkapäätä ennen päätöksen tekemistä.)

# 4 BALANCE

Tasapainota logiikkasi ja halusi tehdä viisaita valintoja.

Koko, leikkaus ja selkeys vaikuttavat hintaan. Liian korkea hinta voi stressata sormuksesta ja ihmissuhteista. Tee hyvä budjetti, ole älykäs ja yksinkertainen puolikaraatti pärjää kaikki muut.

Feng Shui Factor # 5 – Tietysti se tekee siitä todella kirkkaan

#5 RAKKAUS

Rakkaus todella kääntää maailman ylösalaisin.

Uskotko taikuuteen? Uskotko rakkauteen? Ei ole väliä kuinka suuri tai pieni, rakkaudella valittu ja rakkaudella annettu timanttisormus voi olla ystävien välinen side; rakkaussuhde vain kasvaa elämän tapahtuessa.

Muista, että sormuksen muoto, väri, ikä tai arvo ei ole valtaa elämässä ja rakkaudessa. Se on sydämesi halu jakaa halusi toisiamme kohtaan ja loppuelämäsi yhdessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *