Rado Clock – Kellojen luominen erinomaisesti

By | 3 joulukuun, 2021

Kun puhumme huippuluokan kelloista, Rado Hall on yksi harvoista brändeistä, jotka valmistavat kelloja puhtaasti loistavilla ja tehokkailla. Suunnittelu, ulkonäkö tai materiaalit – Rado on ainutlaatuinen kaikilla näillä alueilla. Useimmat kellomerkit tukevat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vanteita, mutta Rado on tuotemerkki, joka on kokeillut vahvojen, korkean teknologian materiaalien sekoitusta, joka tunnetaan volframi-titaanikarbidiseoksena ja keramiikkana.

Astuttuaan jalkansa kelloteollisuuteen vuonna 1950 se lanseerasi Golden Horse and Diaster -kokoelman. Toinen kokoelma sisältää kelloja, jotka ovat yhdistelmä mukavuutta ja karheutta. Se on myös merkitty ”maailman ensimmäiseksi naarmuuntumattomaksi kelloksi”, koska se käyttää korkean teknologian naarmuuntumattomia materiaaleja.

Keramiikkamaisissa kokoelmissa on kelloja, jotka on valmistettu kokonaan keramiikasta ja jotka ovat tulleet historiaan esittelemällä ensimmäiset keraamiset kappaleet. Myöhemmin brändi sekoitti keramiikkaa ja titaania keramiikkaan kelloissaan ja sisällytti ne Cintran kokoelmaan. Rado on alkanut valita uusia menetelmiä, kuten valmistaa kelloja ilman kruunuja tai tuoda markkinoille erittäin ohuita kelloja True Thinline -kellokokoelmaan.

Kun olemme puhuneet brändin ainutlaatuisuudesta, meidän on siirryttävä mallistoon. Laajasta valikoimasta houkuttelevimmat ja suosituimmat ovat Hyperchrome, Essenza, Cintra, Ceramica, True ja Centrix.

Hyperkromi

HyperChrome-kellot ovat saatavilla sekä miehille että naisille.

Hyperchrome miehille

Malliston rohkeiden ja vahvojen miesten tikkaukset antavat kiiltävän salaman vahvalla ulkonäöllään. Nämä kellot ovat ihanteellisia miehille käytettäväksi juhliin tai mihin tahansa muuhun tilaisuuteen. Se loistaa ranteessa teräskuorella. Keraamiset kotelot ja hihnat tarjoavat parhaan mahdollisen kestävyyden naarmuuntumista vastaan, kun taas tavalliset kaksisävyiset hihnat tarjoavat kontrastia.

Hämmästyttävät mustat, siniset ja harmaat kellot ovat 35-46 mm. Kestävyyttä lisäävät nahkahihnat ja oheneminen saavutetaan sidomalla keraamiset hihnat. Lisäominaisuudet ovat saatavilla kronografin, kierroslukumittarin, kaksoisajan, GMT:n, lyhyiden sekuntien ja päivämääränäytön hyperkromikellojen kanssa.

Hyperchrome naisille

Malliston lumoavat ja perinteiset naisten kellot ovat todella kauniita ja kiiltäviä. Minimalistinen sisustus ja timantilla koristeltu kellotaulu ja kehys tekevät hyperkromista kellosta erittäin houkuttelevan naiskäyttäjän ranteessa. Tämä sarja sisältää sekä automaattiset että kvartsikellot.

Safiirikristallilasi on toimitettu suojana, joka suojaa kelloja naarmuilta. Vedenkestävät toiminnot on sisällytetty vahvistamaan näitä kelloja. Analogiset ominaisuudet käyttävät kelloa ja aurinkoa kompassina. Valaistun käden toiminnallisuus auttaa hehkumaan pimeässä.

Centrix

Kauniisti terävät ja tyylikkäät Centrix-kellot on suunniteltu sekä naisille että herroille.

Centrix Gents

Centrix Men’s Collection heijastaa brändin asiantuntemusta hienostuneiden kellojen luomisessa, ja siinä on todella upeita kelloja. Mustat, ruskeat, valkoiset ja hopeiset kellot ovat 26-40 mm; Nämä kellot ovat täysin keskittyneet rohkeisiin miehiin.

Arvokkaat jalokivet, kuten timantit, asetetaan kellotauluihin tai kehyksiin parantamaan käyttäjän käytettävyyttä kaikissa arvostetuissa tilaisuuksissa. 30-100 metrin vedenpitävyystekniikka tekee kelloista erittäin kestäviä ja kompakteja.

Naarmujen poistamiseksi Centrix-kellossa on kilpimäinen safiirikristallilasi. Saatavilla lukuisilla ominaisuuksilla; Mutta uudet ovat Turbilon, Skeleton Dial ja Open Heart.

Centrix naiset

Ulkonäön perusteella miesten ja naisten kellojen välillä on mitätön eroja. Kun tarkkailet niitä tarkasti, voit nähdä erot erittäin selvästi.

Kullatut olkaimet lisäävät kappaleisiin ripaus glamouria. Pyöreät kellot mitataan alueella 26-40 mm. Houkuttelevat värit, kuten samppanja, musta ja ruskea, on suunniteltu tekemään kellotauluista houkuttelevia käyttäjille. Yksinkertaistettu koristelu on avain Rado-kelloon, jota on jatkettu myös tässä linjassa.

Luurankoa muistuttavien ominaisuuksien ansiosta kellottimet näkyvät sekä kotelon edestä että takaa. Päivämäärän näyttö on kaksi yhteen -toiminto. Se näyttää nykyisen päivämäärän sekä parantaa kellon pukeutumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *