Puinen rengaskaula

By | 13 lokakuun, 2021

Olen alkanut näyttää kalkkunalta, jonka kaksi leukaa roikkuvat, Nicole myönsi surullisena katsoessaan itseään peilistä. Niin kauan kuin hän oli rehellinen itselleen, hän nosti päänsä katsomaan kaulaansa nähdäkseen vanhuuden rauniot. Okei, se oli vasta keski -ikää, mutta oireet olivat edelleen olemassa.

Ehkä minun pitäisi alkaa laskea renkaita kaulassani nähdäkseni kuinka vanha olen, kuten sinä teet puun kanssa. Nicole näytti hyvältä ja huokaisi.

Aina kun hänestä tuntui pahalta, hän meni ostoksille. Tätä kutsuttiin vähittäiskaupan terapiaksi, mutta nyt se vaikutti enemmän vähittäiskaupan kidutukselta.

Kaikki puserot ja mekot, joita hän aamulla yritti, eivät antaneet hänelle hyvän ilmeen päästä varpaisiin. Seuraavana kuukautena hän meni kaupasta kauppaan, koska hän ei löytänyt mekkoa veljenpoikansa häihin, ja hän näytti jokaisen mekon iän, jota hän kokeili.

Muistan, että rintani olivat makeat, minulla ei ollut kaksoisleua, minulla ei ollut renkaita kaulassa, silmäluomeni eivät avautuneet, minulla ei ollut mustia renkaita tai laukkuja silmieni alla, enkä ” minun ei tarvitse värjätä hiuksiani. Katso minua nyt. Olen neljäkymmentäyhdeksän vuotta vanha ja näytän sata neljäkymmentäyhdeksän.

Nicole harjoittelee päivittäin ja syö vain terveellistä ruokaa. Eikö minun pitäisi näyttää nuoremmalta, kun olen kiinnittänyt niin paljon huomiota terveyteeni? Jos näytän edelleen vanhalta, mitä järkeä on nälkä ja kärsiminen päivittäisestä liikunnasta?

Onneksi ei tarvinnut laihduttaa. Se sopii edelleen kuuteen kokoon, joita hän käytti lukiossa. Tietysti hän tiesi, että vaatteet näyttävät hänelle nyt typeriltä. Ongelma oli heidän käsissään. Ei ollut naamiointia.

Nicole muisteli televisiohaastattelua muutama vuosi sitten. Ensimmäinen näkemäsi laukaus oli tämä nuori nainen, joka käveli kohti kameraa, yllään leveä hymy, kauniit jalat, kaunis hahmo ja lyhyt hame. Operaattori oli loistava. Koko haastattelun ajan, katsoen taaksepäin, miljoonien kasvot, jotka ulottuivat hänen käsiinsä ja jotka osoittivat selvästi hänen ikänsä, kasvoivat edelleen. Mekossa oli korkea kaulus, joten et voinut nähdä hänen kaulansa renkaita, mutta hänen kätensä osoittivat hänen olevan vähintään kuusikymmentä vuotta vanha. Ja koko haastattelun ajan hän suunnasi kameran hymyileviin, kirurgisesti suurennettuihin kasvoihinsa ja siirsi sen välittömästi lähemmäksi vanhoja käsiään eteenpäin ja taaksepäin, kasvoilleen ja sitten käsiin.

Helvetti sen kanssa. En anna luonnon voittaa tätä sotaa. Näytän luultavasti naurettavalta kesän helteessä, mutta käytän häissä mekkoa, jossa on kilpikonnakaulus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *