Platinakihlasormukset – kasvava trendi nuorten parien keskuudessa

By | 25 lokakuun, 2021

Kun valitset kihlasormusta, täydellisen timantin löytämisen lisäksi ensimmäinen ajatus on haluamasi nauha ja muotoilu. Vaikka metallivaihtoehdot ovat yleensä valkoista, keltaista ja vaaleanpunaista kultaa, platina kihlasormus on viime aikoina noussut erittäin suosituksi valinnaksi nuorten parien keskuudessa ympäri maailmaa.

Miksi platina on uusi ensimmäinen valinta kihlasormuksissa?

  • Platina on nyt uusi menestyksen ja arvovallan symboli – maailman uusi kulta.

  • Platina on luonnollisesti valkoista, mutta ei niin kirkasta kuin valkokulta, mikä tekee siitä täydellisen metallin korostamaan timanttipasianssisi loistoa ja kiiltoa.

  • Luonnollisen valkoisuuden vuoksi se vaatii vain vähän hoitoa säilyttääkseen tämän värin vuosia.

  • Platina on uskomattoman vahva, mikä tekee siitä erittäin luotettavan kodin ostettavaksi. Koska käytät sormusta joka päivä, haluat metallin olevan tarpeeksi vahva kestämään eliniän. Ja tämä on rengasmateriaali, jota harvoin tarvitsee muokata tai vahvistaa!

  • Kaikista maailman metalleista platina (ja kulta) edustaa avioliittoa – symboli rakkautesi kestävästä luonteesta, sitoutumisesta elämään.

Platinum Ring Carriers on eksklusiivinen ryhmä

Me kaikki haluamme olla ainutlaatuisia tai muita parempia, ja jokainen, joka käyttää platinakihlasormusta, on vain siksi, että olet osa pientä ja eksklusiivista ryhmää. Ehkä ihmettelet miksi? Koska platina on erittäin harvinainen metalli – 30 kertaa harvinaisempi kuin kulta – ja olet yksi harvoista ihmisistä, jotka omistavat platinasormuksen. Ja eikö se saa sinusta tuntumaan uskomattoman erikoiselta?

Kuten aina, mitä harvinaisempi metalli, sitä kalliimpi ja toivottavampi se on. Ottaen huomioon platinan harvinaisuuden, puhtauden (yleensä 95 %) ja sen aseman statussymbolina maailmanlaajuisesti, ei ole yllättävää, että platinasormukset ovat erittäin kysyttyjä!

Asioita, jotka tulee pitää mielessä valittaessa platinakihlasormusta

  • Platinarenkaat ovat kalliimpia puhtautensa ja tiheytensä (painon) vuoksi. Ota selvää, kuinka puhdas platinasormuksesi on, koska hinta liittyy läheisesti. Vahvista tämä tarkistamalla renkaassa oleva merkki (tiiviste).

  • Sormuksen nauhaa ja rakennetta valitessasi ota huomioon elämäntapasi aktiivisuuden lisäksi myös henkilökohtainen tyylisi – jos sinulla on erittäin aktiivinen, erittäin tehokas elämäntapa, mikään hienovarainen ei ole ihanteellinen valinta!

  • Jos teet platinarengasta, muista, että sinun on käytettävä erikoistyökaluja, mikä vaikuttaa tuotantokustannuksiisi.

  • Ajan myötä platinalle kehittyy kulumispatina. Vaikka jotkut pitävät sitä toivottavana lookina, voit aina palata edelliseen kiiltoon pyöreällä lakalla.

Päivän päätteeksi tulee mieleen yksi asia – kaikki haluavat parasta, varsinkin kun on kyse elinikäisestä symbolista, kuten kihlasormuksesta. Ja mikään ei ole platina, joka antaa sinulle uskomattoman ainutlaatuisuuden tunteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *