Palkitse itsesi laihduttamisesta vatsapainikkeella

By | 18 lokakuun, 2021

Painonpudotus on kovaa työtä ja vaatii enemmän kieltämistä kuin useimmat meistä nauttivat. Jos päätät laihtua, palkinnon odottaminen ponnistelujen lopussa voi saada kaiken näyttämään arvokkaalta. Kuuma auringonkukkaateria helpottaa haluamiesi päivien läpikäymistä. Naparengas on loistava (ja ei-elintarvike) tapa mainostaa itseäsi ja osoittaa kovaa työtäsi laihduttamiseksi.

Laihduttaminen on vaikeampaa kuin sen käyttäminen. Tietenkin 20 kilon menettäminen vaatii enemmän ”ei” ruokahalulle kuin ”kyllä” päästäkseen sinne. Siksi on niin tärkeää saada palkinto tai kannustin noudattaa ruokavaliotasi. Kun olet lounaalla viikon ajan höyrytetyn kalan ja vihannesten kanssa, tarvitset jotain maanantaina. Hämmästyttää edelleen kuinka nopeasti kaloreita kertyy, kun saat jopa 1500 ateriaa päivässä. Valitsetpa sitten navan renkaan tai Pariisin matkan, etukäteen järjestetty aivohalvaus takaa sinut oikeaan suuntaan.

Tässä on kolme nopeaa vinkkiä, joiden avulla voit saavuttaa painonpudotustavoitteesi:

1. Kirjoita ylös kaikki syömäsi. On erittäin tärkeää tietää, mitä suuhusi menee ja kuinka monta kaloria. Viime kesänä osuin numeroon, jota en ollut nähnyt vaakaan pitkään aikaan. Toivoisin kilpirauhasongelmaa, mutta muutama päivä ateriapäiväkirjan jälkeen kävi selväksi, että ylensyöminen oli yleistä.

2. Toimi. Suunnittele säännöllinen harjoitusohjelma tai ohjelma ja jatka sitten liikkumista koko päivän. Kaikki on tärkeää ja aineenvaihdunta alkaa polttaa enemmän kaloreita. Muista polku suoraan vatsalihakseen (muista nämä) vatsarenkaan renkaat ) ei saa ylittää annosta taitoksissa. Se harjoittelee kaikkia kehon osia ja vatsalihaksia.

3. Suunnittele palkintosi. Tämä on hauska osa. Mitä teet itsellesi, kun saavutat tavoitteen? Soittaako vatsapainike tai tatuointi? Tai ehkä uusi mekko (tai kaksi)? Pidä palkinto joka tapauksessa edessäsi, jotta et koskaan unohda, miksi työskentelet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *