Ostoksia verkossa? Vinkkejä täydelliseen istuvuuteen tyylikkääseen tyttökvartsikellosi

By | 24 lokakuun, 2021

Dilemman edessä kyllä, tyttömäinen kvartsikello näyttää upealta. Pidät siitä! Et malta odottaa, että saat kauniin aikapalan postimyynnistä ja saat sen ranteeseesi. Ehkä olet jo tehnyt ostoksen tai punnit vielä vaihtoehtojasi?

Riippumatta siitä, missä vaiheessa olet ostoksilla, joitain upeita kysymyksiä ei voi välttyä. Kiusat itseäsi: ”Kun tyylikäs tyttömuoti kvartsikello tulee… tuleeko se?”

 • Sopiiko ranteeni kokoni? Se tulee olemaan,

 • Sopiiko ulkonäkööni?

 • Vastaako pituuttani, painoani?

 • Sopivatko asuni yhteen?

Tyttö. Näihin kysymyksiin on vaikea vastata, kun puolet muodikkaasta ajasta lähetetään sinulle. Silloinkin pelkäät, että se ei sovi sellaiseksi kuin se on, ja ehkä… olet hieman avuton etkä voinut tehdä asialle mitään.

No, se ei ehkä ole täysin tarkka… Jos et ole vielä tehnyt ostoksia, voit ennen tilauksen tekemistä suorittaa useita testejä ja oikeita rutiineja kotona tälle kuumalle nahkarannekkeiselle kvartsikellolle.

Joten mitä sinun tulee tehdä ennen tilaamista verkossa?

Sanoisin, että seuraa alla olevia yksinkertaisia ​​ohjeita, ja olet myös käsitellyt sen:

 1. Tyttö … aloita ranteen koon mittaaminen.

Joo. Käytä mieluummin joustavaa mittanauhaa. Aseta se juuri ranteen luun alapuolelle klassisen kellon paikkaan, niin löysästi kuin haluat.

Onko sinulla räätälin mittanauha? Selvä. Älä stressaa, voit myös käyttää paperiliuskaa, merkitä ranteen pään ja mitata sitten paperin jäljet ​​viivainta vasten.

Ranteen koko voi olla ohut, hoikka, keskipitkä tai paksu. Tytöille 14-16 cm katsotaan liian ohueksi. 16-17cm jonkin verran keskikokoinen ja standardi, jossa paksu ranne 17cm-18cm ja enemmän.

Useimmilla aikuisilla tytöillä (28-vuotiaaksi asti) on ranteen koko 16-17 cm. Se on myös ihanteellinen rannekokovalikoima useimmille muotitietoisille boho-chic-kvartsikelloille.

Nyt sinun on katsottava tyttömuotikelloa, jonka haluat ostaa, siinä on ranneke, jonka pituus on 18 cm – 27 cm. Näin ranteen muoto peittyy kokonaan, ja hihnat saavat ylimääräisen nauhan pituuden mukavuuden takaamiseksi juuri hyvin.

 1. Nyt… mitataan pituutesi / painosi / kehosi koostumus.

Onko sinulla ohut runko? Ja vastaa ohutta rannetta? Ja pidetäänkö sinua tyylikkäänä? Joten tyttö… ison kellon käyttäminen lisää varmasti saastaasi.

Se on tavallaan, saat saman ilmeen, jos käytät ylimitoitettuja vaatteita. Kuten näet, nämä saattavat sopia pituuteesi, mutta jos et täytä niitä, ne näyttävät silti huonoilta ja suurilta.

Kuitenkin tyttö… jos olet pitkä ja painosi on oikeasuhteinen, mutta sinulla on vain epäjohdonmukaiset lyhyet hiekkaranteet, niin kello, joka sopii runkoon ja ei ole paljon suurempi kuin pelkkä ranteesi, on luultavasti parempi.

 1. Ja nyt tyttö… harkitaan mekkoa kellon kanssa käytettäväksi.

Pohjois-Amerikan toimistotytöillä on kulttuuri, jossa he haluavat näyttää vahvoilta ja vahvoilta. Vaikka eurooppalaiset toimistotytöt haluavat näyttää hieman hiljaisemmilta.

Pohjois-Amerikan tytöt suosivat tyylikkäitä kvartsikelloja, joiden kotelon halkaisija voi olla (noin 40-42 mm), kun taas pienemmät kotelon halkaisijat ovat suositeltavia Euroopassa, Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa (25-38 mm).

Hot-chic muotikellotrendit ovat saatavilla iäkkäille naisille Pohjois-Amerikassa. Joten suurempi koko voisi nähdä heille enemmän trendejä. Muut tytöt maailmassa pitävät klassisista kvartsikelloista ”kauniissa” muodoissa.

Sanoisin, että se on todella valinnasta kiinni. Joillakin tytöillä on pienet ranteet 5 ”ja silti he tuntevat tärinän 33 mm:n kotelon halkaisijaltaan olevan kvartsikellon jälkeen ja ajattelevat silti, että se on” juuri oikean kokoinen. ”Ja se on täydellinen työhön ja asuihin.

Nyt tyttö… juuri nyt, voitko mennä eteenpäin ja valita oikean koon tyttömuotikvartsikellosi?

Ei vielä. Sinun on vielä määritettävä kellon ominaisuudet. Aloitetaan:

 1. Kotelon halkaisija.

Nyt tyttö … löytääksesi savuisen ilmeen kotelosi halkaisijasta, käytä ranteen mittoja. Jos ranteesi on 16 cm tai pienempi, valitse pieni tai keskikokoinen kotelo, jonka halkaisija on 25-38 mm tai pienempi. Jos ranteesi on 16-18 cm, valitse iso kotelo 38-40 mm. Jos ranteesi on yli 18 cm, voit aloittaa kotelon halkaisijalla 40 cm ja jatkaa ylöspäin.

 1. Kotelon viskositeetti.

Katsotaanpa nyt kvartsikellosi kotelon paksuutta. Tässä, muista tyttö… Yleissääntönä on erittäin suositeltavaa, että kotelon syvyys on verrannollinen kellon rungon halkaisijaan.

Tämä tarkoittaa, että mitä suurempi tyylikkään kvartsikellosi halkaisija on, sitä paksumpi kotelon tulee olla. Mitä pienempi kotelon halkaisija on, sitä ohuempi kotelo on ja paljon muuta. Jos noudatat tätä sääntöä, voit valita parhaan tyttömuoti-kvartsikellon, jonka paksuus on kauniin ranteeseesi.

Joten tässä … kellon, jonka halkaisija on 25–38 mm, paksuuden tulisi olla 6–10 mm. Tytötyylisen 40 mm:n kellon kotelon halkaisijan tulee olla vähintään 10 mm. Tyylistä riippuen jotkut kellot voivat kuitenkin näyttää ja tuntua kauniilta, jos sinulla on kotelon halkaisija 40 mm ja paksuus 8 mm.

 1. Piikan leveys.

Tyttö, muista tarkistaa kellosi nauhan leveys. Varmista, että näppärä kello on oikeasuhteinen tyylikäs kello.

Itse asiassa tyttömäisen muotikellosi hihnan leveyden tulisi olla puolet kotelon halkaisijasta. Siksi, jos kellossasi on 42 mm:n kotelo, sen nauhan leveyden tulisi olla 21 mm. Tietenkin tämä on vain ohje, yleinen valintasi pätee silti, koska haluat sopia tyttötyyppiin.

 1. Piiskamateriaali.

Muotitietoiset tytöt ovat juuri valinneet metallirannekkeilla varustetut kvartsikellot. Muuten, jos kellon ranneke on eräänlainen kiinteä rannekoru.

Muuten yleensä kauniissa muodikkaassa kvartsikellossasi tulisi olla pehmeää rannekemateriaalia ja paras valinta olisi valita nahkaranneke. Huomaat, että ihosi nahkahihna on kevyt ja ylellinen. He ovat erittäin lumoava-älykkäitä ja naisellisia.

Muista… et ole James Bond, olet boho-chic.

Nyt johtopäätös.

Muista tyttö…

 • Jos sinulla on laiha ranne.

Yritä välttää tyttömäisiä kvartsikelloja, jotka ovat liian suuria ja raskaita. Tämä kuormittaa ohuen ranteesi ja saa sen todennäköisesti näyttämään hankalalta. Muista myös… kaikella suurella on vaikeuksia istua kauniisti ohuen paitamansetin alla, joten pysy pienissä ja ohuissa malleissa.

Tyypillisesti 38 mm kello sopii täydellisesti tytöille, joilla on erittäin ohuet ranteet.

Varmista, että kaunis kello on niin pukeutunut kuin se voi koskaan olla.

 • Jos sinulla on keskikokoinen ranne.

Valitset tyttömäisen kvartsikellon, joka on ohut ja hienostunut näyttämättä liian upealta. Saat sen kokeilemalla kelloa, jossa on ohut kotelo ja keskikokoinen halkaisija.

40 mm:n malli olisi erittäin mukava keskikokoiselle ranteelle. Kotelon paksuuden vuoksi varmista, että pidät sen 10 mm tai vähemmän. Kaikki yli 10 mm:n kokoiset asiat voivat juuttua ranteeseen.

Pidä myös kellon yleinen muotoilu mielessä tehdessäsi ostoksia verkossa. Ohuet kellot, jotka sopivat ihanteellisesti keskikokoisiin ranteisiin, näyttävät parhaiten ohuilla rannekoruilla.

 • Jos sinulla on paksu ranne ja iso runko.

Paksu ranne vaatii isomman kellon, mutta älä mene liian pitkälle. Täydellisen hienon kvartsikellon valitseminen isoon runkoon ei tarkoita vain markkinoiden suurimman kellon valitsemista.

Kokeile sen sijaan tasapainottamalla kokoa tyylin kanssa. Voit aloittaa valitsemalla tyylikkään tyttömuotisen kvartsikellon, jonka kotelo on 44-46 mm tai hieman suurempi. Tämä varmistaa, että kello on verrannollinen ranteeseesi eikä näytä tai tunnu liian pieneltä tai suurelta.

Sitten kun tunnet olevasi onnellinen, voit valita sopivimman tyylin valintasi mukaan.

Ja muista myös tämä… jotta tyttöjen muotikellosi ei näyttäisi raskaalta ja rumalta ranteessasi, sen on oltava mukava ja täydellisesti istuva. Ei liian löysä, äläkä kaivaudu liian tiukasti ihoasi. Tarkalleen.

Tee nyt rohkea lausunto ja napsauta, valitse rock parhaalla tyylilläsi, tyttömäinen kvartsikello ja täydellisen tyylikäs asusi. Nauti, näe kaunis tyttö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *