Opi vaihtamaan vatsarengas ensimmäistä kertaa

By | 15 lokakuun, 2021

On monia asioita, jotka sinun on tehtävä infektion ja ärsytyksen estämiseksi napanävistyksen jälkeen. Kuten minkä tahansa haavan kohdalla, on tärkeää huolehtia lävistyksestä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu neula on kulkenut ihon läpi, ja on tärkeää hoitaa myös uusi naparengas.

Kun olet odottanut suositeltuja 6-12 kuukautta, kunnes uusi lävistyksesi paranee, olet todennäköisesti valmis ostamaan uusia napanuoran renkaita. Saatavana verkossa lävistys- ja tatuointihuoneissa ja kioskeissa. Joskus vatsarenkaita on saatavana koruliikkeissä suurissa kaupoissa, kuten Wal-Mart ja Target, tai jopa halpakaupoissa. Riippumatta siitä, mistä saat uudet vartalokorusi, sinun on noudatettava näitä sääntöjä napanormien puhdistamiseen ja vaihtamiseen.

Ennen kuin ostat sormuksia, varmista, että ne on valmistettu luotettavasta materiaalista, joka ei ärsytä ihoasi. Kun lävistys on parantunut, se voi silti olla pehmeä ja altis infektioille. Parhaat napanuoran materiaalit ovat 316L kirurginen teräs (ruostumattomasta teräksestä valmistettu muoto), titaani, Bioplast tai Bioflex, 24K päällystetty kulta ja 14K aitoa kultaa. Nämä materiaalit ovat hygieenisiä ja vahvoja, ja niistä valmistetut napanuorat eivät todennäköisesti lohkeile tai rikkoudu.

Ennen kuin käytät vatsaonteloa, steriloi jokainen tuote lämpimällä saippuavedellä lian ja öljyn poistamiseksi. Voit myös autoklavoida navan renkaat, sterilointiprosessin, joka käyttää äärimmäistä lämpöä poistamaan kaikki bakteerit, jotka voivat aiheuttaa kipua ja infektioita. Yleensä, jos haluat autoklavoida navan renkaat, sinun on käytävä tatuointi- tai lävistyssalonissa.

Kun vaihdat rengasta, muista pestä kädet huolellisesti saippualla ja vedellä ennen aloittamista. Jos sinulla on lääketieteelliset käsineet, voit käyttää niitä lisäsuojaksi. Muista tuoda uusi vatsarengas mahdollisimman lähelle työskentelypaikkaa, jotta vietät mahdollisimman vähän aikaa lävistyksessä ilman mitään.

Poista yläpallo uudesta vatsarenkaasta, jonka haluat lisätä, ja aseta se sivuun. Joissakin vatsarenkaan renkaat, vain ylempi pallo voidaan poistaa, joissakin vain alempi pallo voidaan poistaa ja joissakin molemmat pallot voidaan poistaa. On suositeltavaa poistaa yläpallo mukavuuden ja mukavuuden vuoksi.

Tartu varovasti vatsan renkaan alaosaan, jonka asetat tukevasti peukalon ja etusormen väliin. Taivuta käyttämäsi naparenkaan yläpallo varovasti irrottaaksesi sen tangosta. Vedä napanuora hitaasti alas napanuorasta.

Tartu välittömästi vaihdettuun vatsarenkaaseen ja vie tangon palloton osa lähemmäksi vatsaontelon sisäosaa (lävistysreiän kohdalla). Paina hitaasti ja varovasti ja jatka kunnes rengas kulkee lävistyksen yläreiän läpi. Jos vaihdat vatsarengasta ensimmäistä kertaa, sen painaminen voi kestää muutaman kerran.

Pidä kiinni uuden renkaan yläpallosta ja avaa se varovasti pitämällä etusormesta peukalolla. Heti valmistumisen jälkeen pese kädet ja huuhtele vanha naparengas.

Jos noudatat näitä ohjeita huolellisesti, voit vaihtaa navanrenkaat nopeasti ja helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *