Mondaineen katseluhistoria

By | 4 joulukuun, 2021

Mondaine on sveitsiläinen kelloyhtiö. Se on toiminut kelloalalla vuodesta 1951. Mandinea pidetään sveitsiläisten rautatikellojen virallisena valmistajana. Brändi on niin suosittu, ettei sen muotoiluvalikoimaan tarvitse samaistua. Brändin tärkeimmät ominaisuudet ovat suosittuja ”Railway Watchin” kautta, joka on maailmankuulu. Hans Hilfikar, tunnettu sveitsiläinen insinööri, suunnittelija ja Sveitsin liittovaltion rautateiden työntekijä, loi patentoidun arkkitehtonisen rautatiekellon 1940-luvulla.

Tämän lahjakkaan miehen tekemä kova työ tuotti hänelle tuloksia vuonna 1986, kun Mandine muotoili hänen listatun rannekelloversionsa. Näin luotu muotoilu on saanut useita palkintoja. Tämä tekninen suunnittelukonsepti palkittiin German Design Plus -palkinnolla. Lisäksi se voitti pronssipalkinnon Sveitsin Art Directors Clubilta. Ja mielenkiintoista kyllä, se sai myös äärimmäisen kunnioituksen Sir Terrence Conranin arvioinnista Lontoon Designmuseossa.

Näin ollen Mondinen valmistaman mallin täytyi olla klassikko. Jos sinulla on mahdollisuus jäädä Sveitsiin, löydät jokaiselta asemalta yli 3000 Mondine-kelloa. Rautatiekellojen lisäksi Mondaine valmistaa myös seinä-, pöytä- ja pöytäkelloja sekä taskukelloja erilaisilla kuvioilla. Sen mukana tulee tietty määrä modernin taiteen inspiroimia malleja. Voit odottaa saavasi klassisimpia malleja Mondaineelta, joka on yksi maailman ajattomimmista maista.

Kun se alun perin lanseerasi tuotteensa, Mandarin-kellot perustuivat kelloihin, jotka olivat yhteensopivia koko Sveitsin kiskojärjestelmän kanssa. Näillä sveitsiläisillä kelloilla on erottuva ilme, joka koristaa kellotorneja Sveitsin rautatien kautta. Alun perin se tehtiin viralliseksi Sveitsin rautatiekelloksi suunnittelunsa vaikutuksen jälkeen. Sen kelloissa on melkein ero kuin kokoelman kellon ympärillä oleva punainen second hand ympärysmitta. Sen mallit tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten kaksoisaikavyöhykkeen, kronografin, maailmanajan ja suuren päivämääräjärjestelmän.

Mandenin kuuluisin myymälä, Evo, on vastustamaton pilkkaa tunnetuille kelloille, mikä tuo sen lähemmäksi valtavaa markkinakattavuutta. Toisaalta mallista 30332 on tullut Mondinen kellosarjan lähes huippumerkki. Tämä vuonna 1986 lanseerattu kello on hallinnut kymmeniä muotoilupalkintoja hauskoista ja lyhyistä malleistaan. Kohtuuhintainen ”retrokello”, upea ja tyylikäs kello on ensisijaisesti suunnittelutietoisille ihmisille. Oli joitakin tämän kaltaisia ​​alkuperäisiä malleja, jotka saivat sen erottumaan sekä vaaditun markkina-arvon.

Nämä poikkeuksellisen muotoillut kellot ovat jo löytäneet paikan museoiden antologioissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Museum of Modern Art New Yorkissa. Tyypillisesti suunniteltu malli sulkee koko aiemman myynnin ennätyksen, mikä rekisteröi massiivisen kysyntämallin käytännössä kaikilla päämarkkinoilla.

Mandinen kuuluisa punainen käytetty kello, joka pysähtyi vähän ennen seuraavaa minuuttia, on myös saanut kritiikkiä kriitikoilta. Mondaine-kellot ovat niin erityisiä, että ne saavat todella maailmanlaajuista kunnioitusta kellona. Se on ainoa kello maailmassa, joka on saanut kiitosta taidoistaan ​​kuuluisilta arkkitehteiltä, ​​kuten Louis Henry Sullivanilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *