Moissanite vihkisormukselle – Ei mitään: Merkittäviä helmiä

By | 20 lokakuun, 2021

Kuinka suojata sydämesi kipulta ostaessasi Moissanit -sormuksia

Useimmat naiset rakastavat kimaltelevia kiviä, enkä ole poikkeus. Noin 4 vuotta sitten uusi laboratoriotekniikka loi simuloituja timantteja ja siitä tuli varsin sensaatiomainen. Tuote oli moissanite.

Henry Moissan löysi moissanite -mineraalin vuonna 1893, kun Arizonan meteoriittikraatterin kristallinäytteet näyttivät timanteilta.

Vuonna 1998 korumarkkinat tunnustivat moissanite -laboratorion uskomattomat visuaaliset piirteet ja sanoivat sen ylittävän timantin kiillon. Suunniteltu kilpailemaan timanttien kanssa. Keinotekoisten kivien kovuus on 9,5 asteikolla 10. Timantit ovat vaikeimpia 10.

Timantit ovat yhtä kovia kuin ne ovat olleet monta vuotta. Vaikka moissanite -kivet ovat kovuudeltaan lähellä timantteja, moissanite on käsiteltävä varovasti.

Syy siihen, miksi timantti on valittu häähelmi, on sen kiistaton kauneus ja kestävyys. Häät timanttisolitaireni on 38 vuotta vanha ja siinä muodossa kuin ostin sen kolmen lapsen kasvattamisen jälkeen.

Olen eläkkeellä oleva kiinteistönvälittäjä ja vietän päiväni tietokoneen ääressä. Esityslistalla ei ole intensiivistä toimintaa. Ostin viisi sormusta muutama vuosi sitten ja olin erittäin innoissani käyttäessäni 4 ct monikiviistä moissanite-rengasta. Pidin uusista sormuksistani näillä uskomattomilla kivillä ja kaikesta niihin kiinnitetystä huomiosta. Ne olivat hetken kauniita ja korostivat hetkeä.

Viime vuonna vein moissanite -sormukseni koruliikkeelle tarkistettavaksi. Minusta tuntui, että ne on puhdistettava ammattimaisesti, koska he ovat menettäneet osan kiillostaan. Olin järkyttynyt siitä, mitä minulle sanottiin.

Vain 4 vuoden kuluttua veistettiin 2 ct moissanite -kiveä ja muissa sormuksissani 8 aksenttia. Lempisormukseni oli 7, ei 4 kiven rengas. Tämä on 13 16 tuhoutuneesta kivestä.

Vaikka moissaniitti on 1/4 timantin arvosta, se on silti erittäin kallis. Sormukseni maksoivat 4000 dollaria.

Mielestäni moissanite on erittäin hauras. Se ei tietenkään ole timantti, ja jos aiot pitää sen vihkisormuksena pitkään, mieti uudelleen. Jos haluat pitää siistin talon tai saada lapsia, suosittelen timantteja.

Vältä rikkoutuneen arvottoman moissaniitin sydänsärkyä. Älä laita kovalla työllä ansaitsemaasi rahaa moissaniteen. Anna ostajan olla varovainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *