Mitkä ovat uusimmat kellot lapsille?

By | 4 marraskuun, 2021

Kellot ovat iso osa lasten elämää. He rakastavat suosikkisarjakuvahahmoaan niin paljon, että he haluavat muistuttaa sinua hieman siitä, kuinka erikoista on kääriä se ranteidensa ympärille tai jopa niellä seinänsä. Pienillä ihmisillä on kiva maku ja tyyli kellojen suhteen. Siinä tapauksessa, että he eivät, minulla on muutamia ideoita heidän ranteidensa tai seinensä koristeluun pienellä pizzalla.

Kellot ovat erittäin tärkeitä kaiken ikäisille lapsille. He ovat erityisen kiehtovia uudesta rannekellosta, joka on suuri ja antaa rohkean ilmeen. Nämä kellot ovat kestäviä ja niissä on suuret pyöreät tai neliömäiset kasvot. Joissakin niistä on jopa kelloja ja pillejä, joita lapsesi voivat vääntää ja kääntää, kunnes heidän sydämensä on tyytyväinen. Niissä on monia muita digitaalisia ja analogisia asioita, enkä ole varma mitä tehdä niille. Niitä ei ole tehty meille, joilla on lyhyt ranteet. Kokeilin yhtä ja näyttää siltä, ​​että ranteeni oli hula-vanteessa, mutta silti se oli tyylikäs.

Nuoret saattavat olla kiinnostuneempia sarjakuvahahmojen kelloista. Dora the Explorer ja Shrek ovat joitain suosittuja hahmoja. Nämä kellot ovat yleensä saatavilla digitaalisena. Heillä on valittavana kaikenlaisia ​​hulluja värejä ja kokoja. Joissakin näistä kelloista on jopa hulluja hälytyksiä ja kovia ja hulluja ääniä, joita vain yhdellä lapsella on

Osaa arvostaa. Jotkut näistä kelloista tarjoavat myös pelejä, jotka tarjoavat tuntikausia hauskaa viihdettä lapsille. He kysyvät, pitäisikö sitä kutsua peliksi vai kelloksi. Niin kauan kuin lapsilla on hauskaa, sillä ei ole väliä.

Vanhemmat lapset ovat todennäköisesti enemmän kiinnostuneita kolmiulotteisista muotoilluista seinäkelloista kotiinsa. Näitä on eri muotoisia, värejä ja kokoja. He saattavat olla kiinnostuneita kellosta, jossa on kopio heidän suosikkibändistään tai kuva jostakin uudesta elokuvatähdestä. He luultavasti ajattelevat, etteivät voi elää ilman tätä kelloa ennen kuin seuraava kuuma trendi iskee näyttämölle.

Nuoremmat lapset ovat luultavasti Tyylikäs seinäkello Koristele kuvilla heidän suosikkielokuvahahmoistaan ​​tai sarjakuvahahmoistaan. He todennäköisesti haluavat suunnitella koko huoneen ympärilleen tässä keskustassa. Sama pätee tähän ikään. Hahmo pysyy mukana, kunnes seuraava kuumin asia tulee.

Lapsissa on se hyvä puoli, että he kertovat sinulle mitä haluavat ja milloin haluavat. Olen varma, että heillä ei ole ongelmia ohjata sinua mihin kelloon ja myötäpäivään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *