Mitä pommirenkaat ovat?

By | 28 lokakuun, 2021

Bombé-sormukset ovat uniikkityylisiä vintage-timanttisormuksia, jotka ovat tulossa yhä suositummiksi niiden keskuudessa, jotka etsivät ainutlaatuista kihlaryhmää tai yksinkertaisesti ainutlaatuisia ja häikäiseviä mekkokoruja iltaan ja erityistilaisuuksiin. Mitä Bombé-renkaat sitten ovat ja missä niiden vetovoima on?

Bombé-sormukset, joiden nimi tulee ranskankielisestä sanasta ”bombe” tai englanninkielisestä sanasta ”bomba”, on Edward-sormuksen tyyli ja kuvaa erittäin tarkasti tämän upean korun muotoa. Näillä renkailla on houkutteleva pyöreä kaareva muoto ja ne tarjoavat suuren kankaan erilaisille malleille perus ”pommin” muodossa.

Vaikka ne ovat peräisin Edwardin ajoilta, 1950-, 60- ja 70-luvuilla viinirypäleistä tuli suosittu koru, ja, kuten edellä mainittiin, niistä tuli suosittuja vaatekoruina ja vintage-timanttikihlasormuksina.

Alkuperäiset Edwardian Bombé-sormukset tehtiin usein platinasta, tuolloin uudesta jalometallista. Koska tämä erikoismetalli on erittäin vahva, on mahdollista työstää eri muotoja ja malleja, mikä mahdollistaa monimutkaisten teosten luomisen sormuksen suuren kaarevan tyylin mukaisesti.

Näitä täydellisiä platinakuvioita heijastavia kohteita ovat esimerkiksi pyörivät kuviot pitsillä ja sormukset avoimilla kukkakuvioilla. Parhaat kolmiulotteiset muodot olivat mahdollisia, ja tämä johti todella hienovaraisiin luomuksiin.

Tämän tyylin monimutkaisuuden ja ainutlaatuisuuden vuoksi sekä platinaa käytettäessä tällaiset korut sopivat erityisen hyvin vintage-timanttikihlasormuksiin. Mallit eivät ole vain kauniita katsella, vaan myös erittäin ainutlaatuisia ja erityisiä kappaleita, ja kihlasormus on täydellinen lahja.

Art Deco -kauden aikana Bombé-sormuksen taitokset ja kukkakuviot muuttuivat, vaikka yleinen iso ja kaareva tyyli säilyi. Edellisen ajanjakson eleganttien ja naisellisten mallien sijaan tämäntyyppiset sormukset esittelivät geometrisia suoria linjoja, jotka erosivat sormuksen pyöreästä tai soikeasta reunasta.

Tämä suoran ja kaarevan kontrasti loi erityisen silmiinpistävän ulkonäön. Lisäksi Art Deco -aikakausi suosi myös ”rapeaa” muotoilua ja valkoisia metalleja, mikä johti suuriin, silmiinpistävää ja rohkeita kankaita. Art Deco on myös aikakausi, joka tunnetaan kontrastisista väreistään – kuten valkoisista timanteista ja sinisistä safiireista – jotka tehostavat vaikutusta.

Myöhemmissä Bombé-sormuksissa käytettiin keltakultaa platinan sijasta, mikä loi ennennäkemättömän Hollywood-glamourin. Näitä koruja ei ole käytetty vain kauniina vintage-timanttikihlasormuksina, vaan myös ilmaisuna ylellisyyttä, eleganssia ja rikkautta.

Myöhemmät mallit siirtyivät pois Art Deco -aikakauden suoralta linjalta, ja nyt kierteitetyistä ja taitetuista malleista on tullut suosittuja. Lisäksi kuuluisat korutalot, kuten Tiffany’s ja Oscar Hayman Brothers, valmistavat Bombé-sormuksia, joissa on suuri määrä pieniä jalokiviä, jotka peittävät sormuksen koko pinnan.

Bombé-sormusten monimutkaiset, ylelliset ja luovat mallit tekevät niistä mielenkiintoisen valinnan kaikille, jotka etsivät vintage-timanttikihlasormuksia, mutta ne voivat olla myös huomiota herättäviä mekkosormuksia. Yksi asia on varma, nämä sormukset ovat vain yksinkertaisia ​​ja tavallisia, jokainen kappale tarjoaa oman hämmästyttävän kauneuden ja hienostuneisuuden muotonsa.

Jos Bombé-sormus näyttää etsimäsi korulta, sinun on ensin löydettävä hyvämaineinen jalokivikauppias, joka opastaa sinua valitsemaan sinulle sopivan antiikki- tai vintage-korun. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa sinulle laatua ja omaperäisyyttä, vaan voit olla varma, että huolehdit ainutlaatuisesta sormuksestasi niin, että se kestää ajan kokeen vuosikymmeniä eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *