Mitä navan napin rengas kertoo sinusta?

By | 5 marraskuun, 2021

Jos aiot lävistää navan, saatat olla huolissasi siitä, kuinka muut reagoivat päätökseesi. Vaikka on edelleen joitain ennakkoluuloja niitä ihmisiä kohtaan, jotka uskaltavat käyttää napasormusta, koru ei pysty tunnistamaan sinua; ei varsinkaan niille, jotka tuntevat sinut.

Kuten kaikessa, tietyntyyppisiä vartalokoruja käyttäviä ympäröi stereotypioita. Luulisi näiden stereotypioiden katoavan, kun niin monilla valaistuneella aikakaudellamme oli tatuointeja ja lävistyksiä eri paikoissa. Jos Internetin viestit ja FAQ-taulut ovat merkki, on silti joitakin väärinkäsityksiä. Useimmiten näkemäni sana napaan liittyen on ”roska”. Kuten vanha sanonta kuuluu, korun käyttäminen ei hukkaa sinua enää, McDonald’sissa käymättä jättäminen tekee sinusta hampurilaisen.

Jos päätät ostaa napasormuksen, hyväksy, että tämä ei ole leimautumista, vaan kaunis itseilmaisun muoto. Nyt kehossasi on toinen paikka, jossa voit varustaa lisävarusteen. Valitsemallasi korun kyseiselle alueelle voi olla positiivinen tai negatiivinen vaikutus muiden mielipiteisiin, mutta napalävistys tarkoittaa, että et pelkää neuloja. Jos et muuta, sanot olevasi hieman normaalista poikkeava, etkä ota itseäsi liian vakavasti.

Parasta napalävistyksissä on, että voit itse päättää, miten ja milloin esität tämän kehosi alueen. Tämä voidaan tehdä huomaamattomasti tai avoimesti, ja taktiikkasi voi vaihdella asusi tai vuodenaikojen mukaan. Keskiosaa on vaikea piilottaa bikinikaudella, ja jos sinulla on tätä aluetta korostavat korut, miksi haluaisit sen?

Lopuksi tärkeintä on ymmärtää, että päätössi lävistää napa voidaan tulkita väärin. Ehkä on hyvä ajatus astua taaksepäin ja miettiä, miksi otit tämän askeleen. Päätä, minkä viestin haluat lähettää muille (koska lähetät sen, haluatko tai et) navan renkaat ja näytä. Mutta muista, että jos emme salli sitä, mikään niin yksinkertainen kuin koru epätavallisella alueella ei voi määritellä ketään meistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *