Miksi sormirenkailla oli piilotettu merkitys?

By | 10 marraskuun, 2021

Muoti muuttuu joka päivä, Naisten sormuksia on tullut muotitrendi, jotain ainutlaatuista, joka täydentää tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Naisten sormuksia käytettiin morsiamen ja naimisissa olevien naisten varpaissa useista syistä, joista monet pyörivät toisen varpaan ympärillä, jossa oli tärkeitä painepisteitä.

Ajateltiin, että sormuksen käyttäminen varpaassa saisi naisen tuntemaan olonsa herkäksi, ja varpaan hierominen koruilla tällä alueella voisi auttaa hoitamaan kuukautisongelmia ja pitämään lisääntymisjärjestelmän terveenä ja tasapainoisena.

Tänään, Hopeiset sormukset on tullut lumoava ja tuulinen muoti naisille. Aiemmin hopeaa pidettiin hyvänä johtimena, ja metalli keräsi energiaa maaperästä ja välitti sen kehoon ravitsemaan sitä.

Jos olet koskaan miettinyt, mikä on avain sormuksen käyttämiseen varpaissasi, älä mene minnekään muualle. Katsotaanpa tarkemmin, mitä juuri luimme.

  • Lapsuus on erinomaisessa kunnossa

Toisen varpaan sanotaan olevan suoraan yhteydessä kohtuun, elimiin, joka kantaa naisen yhdeksän kuukauden ikäistä vauvaa. Pukeutua hopea edistää kitkaa kävellessä tai muussa toiminnassa, mikä auttaa pitämään kohdun terveenä. Jos kaipaat epätoivoisesti lasta, sinun tulee tietää, että se lisää myös mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi.

  • Hyvä tytöille

Sormusormuksissa on hindin kielellä tärkeä termi ”Bichhiya”, jota nuoret tytöt pitävät kolmannessa varpaassa. Koska kolmas sormi on yhteydessä koko lisääntymisjärjestelmään, se auttaa vähentämään ahdistusta kuukautiskierron aikana. Kuukautiskivut ovat yleensä heikentäviä, mutta miksi ei, jos voimme päästä niistä eroon yksinkertaisella akupainantamenetelmällä? Itse asiassa rengas PCOD, munasarjakystat jne. poistaa kaikenlaiset ajanjaksoon liittyvät ongelmat, kuten

  • Napaenergia

Naisten sormukset ei vain muodin vuoksi! Sormus vastaanottaa maan napaenergian ja välittää sen naiselle, koska kaikki tietävät, että hopea on hyvä johdin. Seurauksena on, että se suojaa kehon kaikkien elintärkeiden elinten toimintaa ja terveyttä, virkistää ja elvyttää sitä.

Valitse itsellesi sopiva sormus

Jos aiot ostaa, valitse persoonallisuuteesi sopiva sormus. Nauhan paksuus on tärkein tekijä, sillä leveämmät sormukset eivät tunnu sormen alla.

Käytä teippiä tai vaakoja merkitsemään ja mittaamaan pituus sormesi koon määrittämiseksi. Ota siis kaikki irti monimutkaisesta tai kukkakuvioisesta mekostasi käyttämällä tyylikästä designia.

Sarma,

Epäilemättä koruista on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Pukeutua Naisten sormuksia Nyt ei vain naimisissa oleville naisille, vaan monet nuoret tytöt käyttävät niitä lisätäkseen eroottista kosketusta tavallisiin vaatteisiinsa. Etsi tapa yhdistää a Hopeiset sormukset, joka korostaa jalkojasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *