Miksi käyttää käärmeen rengasta?

By | 18 lokakuun, 2021

Käärmerengas on muoti koru, jonka olemme nähneet kulkevan A -listan julkkisten sormien läpi viime vuosina. Joten miksi rikkaat ja kuuluisat käyttävät sitä? Emme voi vastata tähän kysymykseen, mutta on muutamia hyviä syitä, miksi me muut pukeudumme. Tämä muodin suuntaus on klassikko ja itse asiassa pitkäaikainen trendi. Ihmiset eri maailman kulttuureista ovat vuosisatojen ajan käyttäneet käärmerenkaita muodin ja käärmeiden symbolisen luonteen vuoksi.

Julkkikset ovat käyttäneet käärmeen renkaita vuosia. Nämä julkkikset voivat käyttää kalliita versioita näistä sormuksista, mutta sinun ei tarvitse olla rikas tai kuuluisa ostaaksesi tämän ajan muodikkaan korun.

Käärmerengas oli muodissa kauan ennen kuin tämän päivän julkkikset alkoivat käyttää sitä. Muinaisen Rooman aikoina tämä oli erittäin suosittu malli ja sitä käytettiin ikuisuuden kuvaamiseen. Muinaiset roomalaiset naiset, kuten viktoriaaniset naiset, käyttivät paljon koruja. 1800 -luvulla käärmerenkaat koristeltiin usein timanteilla, rubiineilla ja safiireilla. Sormuksen sanotaan tulleen tunnetuksi tänä aikana smaragdin kihlasormuksen ansiosta, jonka kuningatar Victoria sai prinssi Albertilta.

Kreikan mytologiassa käärmeitä pidettiin parantumisen symbolina. Käärmerengasta käytettiin muinaisen kreikkalaisen lääketieteen, parantamisen ja nuorentamisen jumalan Asklepiuksen kunniaksi. Asclepiuksella oli käärmeen muotoinen pohja, josta on tullut lääketieteen symboli tänään. Muinaiset egyptiläiset käyttivät myös käärmeen muotoisia koruja. Siellä oli käärmejumalattareita, jotka liittyivät hedelmällisyyteen, keittiön suojeluun ja joita pidettiin kuninkaan suojelijana.

Käärmeet ovat myös hyvin symbolisia muissa kulttuureissa, kuten hindulaisuudessa, buddhalaisuudessa ja Australian aboriginaalien mytologiassa. Kiinalaisessa astrologiassa käärme kotona on hyvä merkki, koska perheesi ei tule nälkäiseksi. Kiinan horoskooppi toteaa myös, että käärmeitä pidetään taskulamppumagneetteina eikä niitä jätetä huomiotta. Jos haluat herättää huomiota, tarvitset sormuksen, jossa on käärme.

Käärmerengas on mielenkiintoinen keskustelu ja koru, jota kaikki, erityisesti käärmeen ystävät, ovat ylpeitä käyttäessään. Ympärillä on erilaisia ​​malleja, ja useimmilla niistä on käärme kääritty sormensa ympärille.

Kuten näette, valinta käyttää käärmeen rengasta voi perustua eri kulttuureissa olevien käärmeiden symboliseen luonteeseen joko muodin kannalta tai koska haluat korujen erottuvan joukosta. Ehkä todellinen kysymys on tässä: ”Mistä löydän sellaisen?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *