Mikä on Trilogy Ring?

By | 30 lokakuun, 2021

Monet ihmiset ihmettelevät ja ihmettelevät, mitä nämä kolme kivisormusta ovat ja mitä ne edustavat. Trilogian lyhin määritelmä on kolmen hengen ryhmä. Aluksi ne kolme kuuluivat kolmeen toisiinsa liittyvään kirjalliseen teokseen, joko kirjoihin tai elokuviin, mutta myöhemmin sanatrilogia yhdistettiin korumaailmassa sanaan sormus edustamaan tiettyä sormustyyliä.

Trilogiasormus on kolmikivisormus, joka on valmistettu puhtaista timanteista tai kahdesta timantista ja yhdessä jalokivestä.

Milloin esittäisit kolminaisuuden sormuksen?

Monet ihmiset käyttävät näitä kolmea kivisormusta perinteisemmän timanttipassianssikihlasormuksen sijaan kosiessaan rakkaansa. Toinen esimerkki, jossa sormusta käytetään, ovat merkittävät merkkipäivät tai tapahtumat, jotka ovat merkityksellisiä sinulle pariskunnalle ja kumppanuudelle. Herrasmies voi myös antaa tämän sormuksen lahjaksi vaimolleen tai kumppanilleen lapsensa syntyessä.

Nämä sormukset eivät ole vain moderni ilmiö, ja ne ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa. Monet antiikkitrilogiasormukset löytyvät viktoriaanisesta aikakaudesta, jolloin ne olivat yhtä suosittuja. Nyt voit löytää nykyaikaisempia kuvia näistä kolmesta kivisormuksesta.

Trilogia ikuisuuden rengasta vastaan

Ikuisuuden rengas on timanttien koko ympyrä, ja se edustaa rakkauden täyttä ympyrää, mikä tarkoittaa, että koko ympyrä ei lopu koskaan. Trilogia edustaa kuitenkin menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden rakkautta! Vaikka molemmilla on eri merkitys, ne kumpikin johtuvat rakkauden tunteesta. Siksi ensisijainen sormus ei riipu vain viestistä ja mielialasta, jonka yrität välittää rakkaallesi, vaan myös siitä, miltä sinusta tuntuu, että he ovat henkilökohtaisesti parempana.

Mitä trilogiarengas sitten tarkoittaa?

Trilogian renkaan takana oleva symboliikka vetoaa tämän päivän sukupolveen ehdottaen julistamista (ja vahvistavan), että minulla on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus, joka korvaa vuosisadan vaihteessa tarjotun yksinkertaisemman rakkauden tunteen.

Usein keskikivi trilogiarenkaalla on hieman suurempi tai hieman korkeampi kuin kaksi muuta tukikiveä ilmaistakseen nykyhetken tärkeyttä, vahvistaa yhdessä olemisen tärkeyttä tällä hetkellä. Timanttien uskotaan olevan tärkein rakkauden ja lupausten jatkuvuuden symboli, mutta trilogian keskipiste voi olla erityinen jalokivi, jota käytetään välittämään toista tunnetta tai tunnetta, kuten smaragdinvihreä tai sininen safiiri uskollisuuden vuoksi. punainen rubiini totuudelle, rauhalle ja intohimolle.

Kun trilogiasormus annetaan kypsässä suhteessa, sanotaan, että keskikivenä on sitoutuminen ja tukikivinä luottamus ja kunnioitus. Monet kristityt parit voivat nähdä vaihtoehtoisen merkityksen, jossa on keskikive, joka edustaa Jumalaa suhteen keskipisteenä, ja kaksi sivukiveä, joissa paria yhdistää usko Jumalaan.

Kihlasormus, vihkisormus ja ikuisuussormus edustavat kukin tiettyjä hetkiä tai tapahtumia. Monipuolinen trilogiasormus voidaan esittää kihlasormuksena tai vaihtoehtona perinteisemmälle ikuisuussormukselle. Trilogiasormus voidaan antaa myös ilmaisumerkkinä henkilökohtaisen juhlan tai tunteen, kuten lapsen syntymän tai vuosipäivän, ympärillä.

Joten mikä on trilogiarenkaan merkitys? Lyhyesti sanottuna trilogia ilmoittaa sormuksen: Sinä olet elämäni – menneisyyteni, nykyisyyteni ja tulevaisuuteni ovat kanssasi. Voisiko olla romanttisempaa tapaa tunnustaa suhde kuin juhlia menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *