Miesten rannekellot – hanki täydellinen lahja

By | 14 lokakuun, 2021

Kello on yksi harvoista asioista, joista miehet ovat kiinnostuneita. Ne ovat todella lisävarusteita. Siksi he ovat valmiita käyttämään minkä tahansa summan laadukkaisiin ostoksiin. Hyvän ajan sanominen on loistava lahjavaihtoehto miehelle. On kuitenkin otettava huomioon monia asioita ostaessaan miesten rannekelloa.

Millainen on hänen elämäntapansa?

Valitsemasi rannekellon pitäisi toimia hyvin sen elämäntavan kanssa. Raskaita koneita käsittelevät miehet tarvitsevat kellon, joka kestää työnsä menetyksen. Miesten nahkarannekello on yksi kestävimmistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hihnat ovat myös kestäviä. Urheilufani suosii kelloa, jossa on lisätoimintoja, kuten etäisyysmittaus, digitaalinäyttö, sykemittari, vedenkestävä ominaisuus jne.

Monet miehet pitävät mieluummin erillisiä kelloja työhön ja leikkiin; Metallinen viimeistely jokapäiväiseen käyttöön ja hieno nahkahihna versio juhliin.

Kasvojen muoto

Useimmat miesten rannekellot ovat suurempia kuin naisten kellot. Koko tulee olla suhteessa ranteen kokoon. Vakiokokoiset kasvot näyttävät erittäin naisellisilta. Kannattaa siis valita isot. 34-40 mm: n kellotaulu sopii miehille, joilla on ohuet ranteet, ja 46 mm: n suuret kellot, jotka on suunniteltu pehmeille ranteille. Se, kuinka paksu kellotaulu on, määrittää myös sen koon.

Kvartsi tai automaattinen

Kvartsi- ja automaattikellon käynnissä on kaksi prosessia. Ensimmäinen käyttää kvartsikiteitä heilurin ohjaamiseen ja saa virtansa paristosta. Rannekelloa, jossa on kvartsiliike, ei tarvitse kääntää käsin. Toinen on automaattinen kaliiperi. Käyttäjän ranteen liike antaa ilmaa kellon pääjouselle ja antaa sille voimaa. Kvartsikellot ovat tarkempia kuin automaattikellot. On myös mekaanisia kelloja, ja sinun on täytettävä manuaalisesti riipus.

Analoginen tai digitaalinen

Digitaalisissa kelloissa on LCD- ja LED -valitsimet; Ne näyttävät ajan numeerisessa muodossa. Analoginen miesten rannekello on perinteinen teemakellosi. Heillä on tunteja ja minuutteja kädessään ja merkkejä numeroilla ja roomalaisilla numeroilla.

Väri

Musta, ruskea ja rusketus ovat miehille sopivimmat värit. Hopea-, kulta- ja platinapinnoitetut kellot ovat ulkonäöltään maskuliinisia, mutta vain tyylikkäitä. Ne sopivat hyvin mekkopaitojen ja housujen kanssa. Kirkkaat värit, kuten punainen, sininen, vaaleanpunainen, eivät ole houkuttelevia miehille.

Ominaisuudet lisätty

Löydät muita ominaisuuksia. Ne on yhdistetty:

Sammuta kello

Integroitu GPS

Kierroslaskuri

Sykemittari

Kalenteri

Lämpötilan tallennin

T on korkeuden ja vuorovesijakson toimittaja

Hinta

Miesten rannekellovalinnan hinta on myös ratkaiseva tekijä. Tuotemerkki, materiaali ja muotoilu vaikuttavat hintaan. Kvartsikellot ovat halvempia kuin automaattiset mallit. Viinikellot ovat myös kalliimpia.

Kaikkien näiden näkökohtien huomioon ottamisen lisäksi sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota rannekellon ostopaikkaan. Markkinat ovat täynnä väärennettyjä kelloja; Korkealaatuisten merkkien jäljitelmä. Siksi osta vain hyvämaineiselta myyjältä.

Ennen kaikkea osta kaunis, toimiva kello, jota voit kantaa mukavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *