Micro Pave Kihlasormusansat

By | 7 marraskuun, 2021

Micro sidewalk -kihlasormukset ovat raivoaneet viimeiset 6 vuotta, ne ovat kauniita ja niissä on tietty viehätys. Itse asiassa 90 % kaikista nykyään myydyistä kihlasormuksista on varustettu mikromuotoisilla timanteilla. Tietysti on joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä ennen lopullisen valinnan tekemistä tai valintaa. Timanttien sijoittamiseen käytetyt menetelmät tekevät näistä sormuksista niin mielenkiintoisia, mutta voivat aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessa.

Mikä on Micro Pave?

Micro Pave on tyyppi tai tekniikka timanttien kiinnittämiseksi vihki- tai kihlasormukseen. Pave tarkoittaa, että timantit asetetaan sivuun, kun rengas yrittää peittää koko metallipinnan. Tavoitteena on luoda kiiltävä seinä eliminoimalla näkyvän jalometallin määrä. Kiinnittääkseen timantit kultaseppä käyttää pientä työkalua, jota kutsutaan graveriksi, nostaakseen helmen muotoista koukkua.

Mikropäällystettä luodessaan kultaseppä käyttää pienintä timanttia, niin pientä, että kaikki työ on tehtävä tehokkaan mikroskoopin alla. Tästä asennustekniikka saa nimensä. Mikropäällysteen käytön etuna on kyky sijoittaa timantteja paikkoihin, joita ei aiemmin voitu tehdä.

Vanhat asennustavat eivät sallineet jalokivikauppiaiden kauneuden lisäämistä Vihkisormusten kihlautuminen kuten nykypäivän pienet jalkakäytävät tekevät.

Mitkä ovat Micro Paven sudenkuopat?

Vihki- ja kihlasormuksiin on 2 selkäosaa, jotka on valmistettu mikrokäytävällä. Ensimmäinen on rajoitettu valikoima renkaita, joita voidaan vaihtaa tai säätää alaspäin. Useimmissa mikrokivestä valmistetuissa sormuksissa on timantteja hartioillaan. Kun sormus pienennetään, kultasepän tulee leikata pieni metallipala sormuksen alle. Kappaleen poistamisen jälkeen jää aukko, joka suljetaan. Jalokivikauppias vetää sormuksen kummaltakin puolelta alas ja ympäri sulkeakseen aukot. Tämän jälkeen hampaat voidaan vetää ulos timantista, jolloin ne putoavat. Monissa tapauksissa ne voidaan vain tyhjentää, mutta niitä ei voi havaita ennen kuin saat sormuksen ja alat käyttää sitä. Tämä voi aiheuttaa timanttien putoamisen ja sinulla voi olla elinikäisiä ongelmia.

Kuinka estää tulevia ongelmia

Sinun on noudatettava 2 varotoimia varmistaaksesi, että valitset virheettömän sormuksen. Ensimmäinen on varmistaa, ettet mittaa sormustasi liian suureksi tai liian pieneksi. Asfalttisarjan renkaat eivät yleensä voi olla pienempiä kuin 1 koko tai enemmän kuin 2 kokoa ongelmien välttämiseksi. Lisäksi se voi taata tulevaisuuden kivihäviö-ongelmia. Jos olet valmis ostamaan sormuksen ja jalokiviliikkeen tulee olla kokoaan suurempi, sinun on tilattava uusi sormus alusta alkaen. Sormuksen poimiminen ja sormen koon pakottaminen tekee sinusta epäilemättä hyvin surullisen. Toinen varotoimenpide on valita kultaseppä, joka on valmis takaamaan eliniän ja takaamaan, että sormus on aina virheetön.

Mikroasfalttikorut voivat näyttää upeilta, mutta ole aina varovainen ja valitse kultaseppä, joka ymmärtää niiden kanssa työskentelyn ja hoitaa niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *