Metallivaihtoehdot erityistä sotilasrengasta suunniteltaessa

By | 2 marraskuun, 2021

Tätä artikkelia varten käytämme valmistajillemme ominaisia ​​metalleja. Erilaisia ​​metallinimiä ja -tyyppejä on monia, mutta emme voi kattaa kaikkia olemassa olevia, joten pidämme kiinni tyypeistä, joita käytämme tuotannossamme.

On monia eri tapoja suunnitella mukautettu sotilassormus. Tavoitteemme tässä artikkelissa on kouluttaa sinua ja auttaa sinua tekemään hyvän ja käytännöllisen valinnan, kun suunnittelet omaa sormaasi.

1. CELESTRIUM on useimpien asiakkaidemme suosikkimetalli. Tämä on luultavasti käytännöllisin valinta monista syistä: Ensinnäkin se on halvin saatavilla olevista seoksista. Celestrium näyttää 14 kilotonnia valkokultalta. Se on kovempaa kuin kulta ja on käytännöllinen seos jokapäiväiseen käyttöön. Monet sotilaat käyttävät selestiumisormusta töissä joka päivä huolehtimatta sormuksen päivittäisen kulumisen vaikutuksista. Toinen syy, miksi Celestrum on asiakkaidemme suosikkivalinta, on se, että se on erittäin tyylikäs. Nykyään koruissa muoti on hopean tai valkokultan ulkonäkö. Tämä sormus on loistava vaihtoehto monille nuorillemme, joilla ei ole kultaa. Pääasia, että tällä sormuksella on elinikäinen takuu. Yksi asiakkaistani kertoi minulle, että tämä on hyvä pullonavaaja.

2. GOLDTONE CELESTRIUM on 14 kt keltakullattu sininen sormus. Se on hieman kalliimpi kuin taivasrengas ja sillä on kaikki edellä mainitsemani ominaisuudet. Ne, jotka valitsevat tämän sormuksen, valitsevat perinteisen keltakultaisen lookin maksamatta hintaa. Tällä sormuksella on myös elinikäinen takuu.

3. SILVER SELECT on uusi platinapinnoitetusta sterlinghopeasta valmistettu sormus. Suurin osa asiakkaistamme on tosissaan hopean käyttäjiä. Tämän renkaan platinapinnoite antaa sille erinomaisen kiillon. Tämä rengas on ulkonäöltään hyvin samanlainen kuin selestrium, paitsi että siinä on enemmän kiiltoa.

4. 10 kilotonnia VALKOINEN TAI KELTAINEN KULTA on hyvä valinta niille, jotka haluavat kultasormuksen, jota voidaan käyttää usein. Koska 10 kilotonnia kullalla on hieman pienempi kultapitoisuus, se on kovempaa ja kestävämpää kuin 14 kilotonnia kulta. Suosittelen 10 kt kultaa niille, jotka aikovat käyttää sormusta usein. Koska kultaa on vähemmän 10 kilotonnissa, sen hinta on alle 14 kilotonnia. Jokaisen jälleenmyyjän, joka myy 10 kilotonnia kultaa, tulee antaa sinulle elinikäinen takuu sormuksella, ja jokainen hyvämaineinen jälleenmyyjä antaa sen sinulle.

5. 14 kt on ensimmäinen, joka käyttää VALKOISTA TAI KELTAISTA KULLASTA sormusta. Se on liian pehmeä ollakseen käytännöllinen käytettäväksi 18 tai 24 kt kultasormuksena. Nämä voivat olla loistava valinta koruksi tai kaulakoruksi, mutta nämä pehmeät sormukset kuluvat hyvin nopeasti, koska sormia käytetään väärin joka päivä. Monet teistä haluavat pukeutua parhaisiin vaatteisiin. Siksi voit valita 14 kt kultaa. Näillä sormuksilla on myös elinikäinen takuu. Monet asiakkaat, jotka valitsevat nämä metallit, käyttävät niitä erikoisvaatteina tai perillisinä tuleville sukupolville.

Tässä olemme antaneet sinulle vähän, enemmän, enemmän artikkeleita yleisestä aiheesta. Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ja on sinulle alku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *