Me erosimme ja vaimoni lopetti vihkisormuksen käytön. Minun on edelleen jotain minulle

By | 13 lokakuun, 2021

Yksi niistä asioista, joita ihmiset, jotka eivät halua erota puolisostaan, yrittävät välttää, ovat kysymykset, joihin he eivät osaa vastata. He pelkäävät usein kysyä ihmisiltä heidän siviilisäätyään tai eroavatko he. He eivät tiedä vastauksia näihin kysymyksiin eivätkä halua ajatella niitä tai edes puhua niistä.

Vihkisormukset symboloivat terävää huomiota näihin tunteisiin ja konflikteihin. Monet ihmiset uskovat edelleen, että sinun tulee pukeutua. Olen yksi näistä ihmisistä. Olen sitä mieltä, että olet edelleen naimisissa, kun erot. Naimisissa olevat käyttävät vihkisormuksia. Uskon, että pariskunnalla on syy erota eikä erota, ja siksi heidän on toimittava sen mukaisesti.

Mutta kaikki eivät ole samaa mieltä kanssani. Jotkut ihmiset ottavat sormuksensa pois heti, kun he ilmoittavat erostaan ​​tai muuttamisestaan. He ajattelevat, että mekko ei ole alkuperäinen, eivätkä halua väittää, että kaikki on hyvin ilman sitä.

Tämä voi johtaa konfliktiin, kun puolisot kokevat sen hyvin eri tavalla. Joku voisi selittää: ”Minulla ei ole aikomusta ottaa pois vihkisormusta, mutta mieheni on jo ottanut sen pois ja se särkee sydämeni. Se tarkoittaa, että hän etsii tai tekee muita naisia ​​eromme aikana. En todellakaan harkitse Itse olen naimisissa enää. Mainitsin sen hänelle, mutta reaktioni Hän sanoo vain, ettei halua käyttää vaatteitaan. En ymmärrä sitä. En voi koskaan ottaa sitä pois. Joskus näen hänen vetävän silmäni pois minusta , ikään kuin hän voisi pyytää minua ottamaan ne pois. En halua tulla kutsutuksi. En joka tapauksessa tiedä, miten vastata näihin kysymyksiin. Lisäksi se ei ole kenenkään asia. Käytä sormusta, kun lähdet? ”

En tiedä mitään sääntöjä. Useimmat parit päättävät tämän sen perusteella, miltä heistä tuntuu tuolloin. Ymmärrän miksi olet järkyttynyt. Tunnet olosi erittäin avoimeksi miehesi aikomuksen suhteen olla käyttämättä sormusta. Saatat olla oikeassa tässä, mutta en panikoi. Ihmisten tunteet voivat muuttua eron aikana. Ja kaikki eivät käytä sormusta.

Ollakseni rehellinen, on aikoja, jolloin en edes käytä sormusta, vaikka olen ollut rauhassa vaimoni kanssa jonkin aikaa. Sillä ei ole mitään tekemistä avioliittoon liittyvien tunteitteni kanssa. Teen sen käytännön syistä, enkä tule olemaan ilman sitä pitkään aikaan. Hän hikoilee harjoittelun aikana. Ateriat sisältyvät ruoanlaittoon. Ja kun käyt suihkussa, siihen putoaa saippuakuplia. Joten on päiviä, jolloin otan sen pois. Ja joskus unohdan laittaa sen takaisin. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettenkö olisi sukulainen mieheni kanssa tai että etsisin muita miehiä. Molemmat ovat niin kaukana totuudesta, että se on melkein naurettavaa.

En usko, että kaikilla, jotka eivät aina käytä sormusta, on huonoja aikomuksia, mutta tietysti tiedät miehesi sormusten käyttäytymistavat paremmin kuin minä.

En tiedä voiko häntä pakottaa käyttämään sormustaan. Ja se ei tietenkään voi tehdä sinua hulluksi. Uskon myös, että mitä enemmän teet asialle, sitä päättäväisemmin et käytä sitä, ja se on luultavasti jotain, mitä et halua tapahtua.

Tietysti jokainen tilanne on erilainen, mutta epäilen, että se ei ole paras tapa ilmaista turhautuneisuuttasi. Kuten sanoin, ihmisten tunteet muuttuvat usein eron aikana. Hän saattaa alkaa haluta poistua sinusta hieman, mutta hän voi muuttaa melodiansa, kun näkee yksinäisyytensä tai ehkä ymmärtää, että on lukenut tilanteen hieman väärin.

Tiedän, että se sattuu. Mutta luulen, että jos keskität kaiken huomiosi siihen juuri nyt, saatat joutua väärään suuntaan. Sormus on avioliiton symboli, mutta ei itse avioliitto. Ja tämä on tärkeintä juuri nyt. Jos otat toistuvasti esille suuremman ongelman, kun olet ilmaissut tunteesi hänelle, keskityt toissijaiseen ongelmaan. Haluat keskittyä olennaiseen – yritä rakentaa uudelleen. Kyllä on surullista olla käyttämättä sitä. Mutta on isompia ongelmia, jotka vaativat hieman enemmän huomiota. Lisäksi sormuksen käyttämättä jättäminen voidaan kokea näkemällä miltä se tuntuu. Itse asiassa hän saattaa nähdä, että uni ei ole positiivinen kokemus. Ja voit laittaa sen takaisin tekemättä mitään isoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *