Magic Tricks Revealed – Kuinka taivuttaa aikaa mielesi kanssa näennäisesti

By | 20 marraskuun, 2021

Jos haluat oppia loistavan lähietäisyyden ja välittömän taikatekniikan, älä etsi enää. Tällä kertaa taipuva illuusio hämmästyttää heidät täysin, ja voit suorittaa sen helposti missä tahansa baarissa, juhlissa tai jopa kadulla täysin tuntemattomien ihmisten kanssa.

Tältä se näyttää yleisösi silmissä. Menet heidän luokseen kadulla tai ystäväsi luo ja kerrot heille, että kellosi meni pieleen. Viime aikoina olet huomannut, että kellot, joihin kosketat, tulevat heti hulluiksi ja menettävät kyvyn saada oikea aika. Pyysit heitä lainaamaan kellon, jotta voit asettaa kellosi. He luulevat sinun vitsailevan eivätkä ajattele sitä liikaa.

Samalla kun asetat kellon, tarkista niiden tarkka aika. Yleensä he katsovat seinällä olevaa kelloa tai tarkistavat jonkun muun. Varmista, että he asettavat kellosi varmistaaksesi, että saat oikean ajan. Kiitos heille, anna heille takaisin kellonsa, mutta myönnä, että luulet, että omituinen aurasi on rikki sen kyvystä pitää aikaa. Pyydä heitä pitämään se käsiinsä katsomatta kasvojaan ja arvaa, kuinka kaukana heidän kellonsa on oikeasta ajasta. Useimmat ihmiset arvasivat viisi minuuttia tai enemmän, mikä tarkoittaa, että he järkyttyisivät nähdessään kellonsa sammuvan noin 30 minuutin kuluttua.

Tässä on strategia. Ensin sinun on valittava joku, jonka kellossa on suuri varsi, jota on helppo pyörittää. Pidät heidän kelloaan vasemmassa kädessäsi ja sinä oikealla kädelläsi. Kun keskityt oman kellosi asettamiseen, kun he keskittyvät kelloosi, siirrät heidän kellonsa nopeasti pois näkyvistä ja nollaat ajan. Voit tehdä tämän nopeasti, jos he katsovat poispäin varmistaakseen tarkan ajan.

Tämä illuusio perustuu suurelta osin väärään suuntaan ja kykyyn muuttaa kellon aikaa vain vasemmalla kädelläsi. Ilmeisesti pitää harjoitella. Voit helposti harjoitella omalla kellollasi, jos siinä on suuri varsi, kun istut ja katsot televisiota.

Paras tapa käsitellä tätä on työskennellä sen parissa. Aloita illuusiolla, että todella etsit heiltä aikaa, mutta huolehdi siitä, että sinulla on outo vaikutus ajanpaloihin. On selvää, että jos sanot edessä, että aiot tehdä taikatemppua heidän kellolleen, he katsovat sinua tarkemmin. Se toimii loistavasti keskustelun aloittajana baarissa, juhlissa tai kenellä tahansa, josta haluat tehdä pysyvän vaikutuksen. iloitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *