Lyhyt tutkimus Tag Heuerin ja Michellen kelloista

By | 8 marraskuun, 2021

Belgiasta vuonna 1940 peräisin olevat Michelle-kellot ovat suosittuja ainutlaatuisen muotoilunsa ja tyylinsä vuoksi. Alun perin idea tämän merkin kellosta tuli kuuluisalta kellovalmistajalta Maurice Barohilta. Myöhemmin Morris onnistui poikansa Jack Barrow’n kanssa luomaan ainutlaatuisempia malleja. Naisten ”MW Collection” nousi vuoden suosituimmaksi ja CSX-timanttien ostaminen muuttui tuolloin vilkkaaksi.

Samaan aikaan kun yritys oli kasvattamassa suosiota Barothin kolmannen sukupolven markkinoilla, Jeremy ja Michelle liittyivät Jackin yritykseen vuonna 2000 ja 2002. Heidän yhteisellä ponnistelullaan yritys sai aikaan koko kelloteollisuuden. Yritys alkoi suunnitella ainutlaatuisia kelloja, kuten CSX-Diamond Chronograph, joka sai ihmiset hulluksi. Tunnettu amerikkalainen aikalehti on nimennyt Michellen ”kellomarkkinoiden tähdeksi” hänen panoksestaan ​​kelloteollisuudessa.

Michelle keskittyy aina luomaan kelloja, jotka säilyttävät vanhan perinteisen muotoilun ja laadun. Tämä ei tarkoita, että jokainen pala näyttää samalta. Jokainen kappale on poikkeuksellisen muotoinen, nykyaikainen muotoilu ja mielenkiintoiset värit. Monet kuvioidut kellottimet ja ylelliset nahkahihnat tekevät kelloista entistäkin ainutlaatuisemmat.

Kuten Michelle-rannekellolla, myös Tag Heuer -kellolla on pitkä historia. Edward Heuer on brändin perustaja. Hän on kuuluisa kronografien ja urheilukellojen valmistajasta. Hän on luonut Avant-Garde-kokoelmaa vuodesta 1860 lähtien. Yrityksen ensimmäinen luomus oli ”Oscillating Pinion” vuonna 1887, jota suuret kellosepät käyttävät edelleen mekaanisten kronografien luomiseen. Heuer hankki tekijänoikeudet ”Time of Trip”. Se oli ensimmäinen kojelaudan kronografi, joka oli suunniteltu käytettäväksi lentokoneissa ja autoissa. Vuonna 1914 hän esitteli ensimmäisen rannekronografin. ”Atavia” oli seuraava kojelaudan ajastin, joka otettiin käyttöön vuonna 1933 lento- ja autoteollisuudessa. Hän jatkoi kronografien valmistamista Saksan ilmavoimien lentäjille vuodesta 1935 1940-luvun alkuun. Sitten tuli uusi kojelaudan ajastinten sarja 1950-luvun lopulla. Myös vuosina 1970-1980 suunnitellut kronografit ansaitsevat erityismaininnan. Nykyiseen Tag Heuer -kellosarjaan kuuluvat kuitenkin Aquaracer, Formula One ja Grand Carrera.

On monia verkkokauppoja, jotka tarjoavat Tag Heuer- ja Michelle-kelloja. Sinun on oltava erittäin varovainen ostaessasi näitä, koska monet kaupat myyvät väärennettyjä kelloja asiakkailleen aidoina. Joten merkkien ostaminen aidolta verkkokauppiaalta on aina viisas idea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *