Luo oma munarengas

By | 9 marraskuun, 2021

Kokemukseni mukaan ei kannata yrittää ja rakentaa omaa munarengasta. Ne ovat yhtä käteviä kuin ne ovat, ja jos ostat laitteet ja kokoat ne itse, et säästä niin paljon rahaa. Jos sinulla on kuitenkin sopivia työkaluja ja resursseja, tämä voidaan varmasti tehdä ilman kustannuksia ja vaivan arvoista, jos rahaa on vähän. Jos valitset alta tee-se-itse-reitin, annan joitain ehdotuksia rakentamiseen.

Ensimmäinen ja tärkein asennettava komponentti on säiliön pinnalla oleva istukkarengas. Tätä varten paras metalli, joka useimmilla ihmisillä voi olla kotona, on ehdottomasti alumiini. Alumiini on erittäin joustava metalli ja kestää kuumuutta kypsennyksen aikana. Se on helpoin muotoilla renkaaksi (ellei pidempi) ja samalla kestävä. Alumiinifolio on erittäin heikko, joten etsi paksumpaa alumiinia kellarista tai varastotilasta. Suurin osa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien kanavista on alumiinia, joten tarkista, onko niissä roskia, joita voit käyttää.

Toinen asennettava näkökohta on kahva munarenkaan käsittelemiseksi. Se voidaan tehdä mistä tahansa pitkästä, herkästä esineestä ympäri taloa. Muista kuitenkin, että on hyödyllistä, että munarengas mahtuu astianpesukoneeseen, joten varmista, että se on kestävää materiaalia ja ettei siinä ole kovaa pahvia tai muuta, joka kuluu astianpesukoneessa.

Lopuksi sinun on yhdistettävä kahva ja metallirengas. Tämä kuulostaa hyvin yksinkertaiselta työltä, mutta sinun on varmistettava, että kahva ei kuumene liikaa kosketettaessa. Jos käytät metallia kahvaan, tarvitset eräänlaisen tamponin, joka estää lämmön kulkeutumisen kahvan yli. Tämä voidaan tehdä monella tapaa, mutta jos yritämme pitää hinnan 0,00 dollarissa, suosittelen pientä puupalaa kiinnitettynä kahden kappaleen väliin. On selvää, että jos varsi on puuta, sinun ei tarvitse huolehtia, mutta jos ei, suosittelen leikkaamaan hyvin pienen neliön käyttääksesi kaikkea saatavilla olevaa. Huomaa, että vaikka kahvasi olisi puusta, se voi silti olla erittäin kuuma ja saatat joutua käärimään sen irrotettavaan vaahtomuoviin (tai vastaavaan) puhdistaaksesi sen.

Toivottavasti tämä auttaa kaikkia, jotka yrittävät aina säästää muutaman dollarin, tekemään sen itse. Iloista syömistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *