Löydä ainutlaatuisia rengasveistämisideoita

By | 14 lokakuun, 2021

Vuosisatojen ajan sormuksiin on kaiverrettu liittämisen sanoja monimutkaisempiin koodattuihin viesteihin ja rakkausviesteihin, jotka ovat yksinkertaisia ​​sanoja. Vielä muutama vuosi sitten tämä perinne ei ollut niin suosittu, ja nyt se on palannut voimakkaasti monien parien kanssa, jotka haluavat veistää sormuksensa. Jos pystyisit saamaan ainutlaatuisia kihlasormusveistämisideoita, olisi sekä epätavallista että nykyaikaista saada ikivanha hääperinne. Perinteiset rengasveistämisideat olivat kauniita ja klassisia. Heidän on löydettävä epätavallisia ideoita pariskunnalle, joka haluaa kokeilla uusia ideoita ja osoittaa yksilöllisyytensä.

Vaikka on erittäin vaikeaa löytää ainutlaatuisia ideoita, ajatteleminen hieman löytää vaihtoehto perinteisille ideoille tekee siitä hauskaa ja mielenkiintoista. Voit käyttää symboleja tai jopa numeerista koodia kirjainten sijasta. Se voidaan jopa korvata numeroilla, jotka esitetään viivakoodeina ja jotka on kaiverrettu renkaan pintaan. Ota perinteinen ilmaisu ja käännä se toiselle kielelle, kuten kiinaksi tai arabiaksi, se olisi loistava idea ja näyttäisi houkuttelevalta. Valitse hahmo sattumanvaraisesti ja kaiverta kaksi rengasta. Sen tekee erityiseksi se, että symboli tulee selväksi vain, kun kahta rengasta pidetään yhdessä.

Vaikka on vaikea löytää ainutlaatuisia veistoslainauksia, jos haluat silti kokeilla jotain uutta, parit voivat muuttaa veistoksen sijainnin erilaiseksi kuin perinteinen teema. Parit voivat veistää renkaiden reunoista, eivät sisältä, mikä on epätavallinen idea. Tämä on hyvä valinta varsinkin paksuille, tiukoille renkaille. Kirjainten on oltava riittävän pieniä, jotta ne mahtuvat renkaan reunoille. Koska niiden tallentamiseen on kuitenkin kaksi pintaa, monimutkaisia ​​viestejä voidaan kaivertaa. Renkaan yläosa on myös ihanteellinen pinta veistämiseen. Jos ajattelet koko prosessia hieman, veistämisestä tulee olennainen osa itse suunnittelua. Jos rengas on leveä, teksti kiertää sen ympärille ja pyörii ehkä useamman kuin yhden rivin ympäri. Hyvä jalokivikauppias neuvoo sinulle parhaan tavan tehdä tämä ja auttaa samalla suunnittelemaan ja suunnittelemaan sormuksen.

Perinteinen paikka renkaan veistämiseen olisi kuitenkin renkaan sisällä. Jos etsit ainutlaatuisia veistosideoita, voit sekoittaa perinteisen menetelmän uusiin lainauksiin ja luoda erityisen menetelmän. Tällä menetelmällä on yksilöllinen kosketus, koska kaiverrus ei ole näkyvissä ulkopuolelta. Voit laittaa henkilökohtaisia ​​lempinimiä, tai jopa joitain romanttisia viivoja voidaan kaivertaa luottavaisesti, koska se pysyy vain pariskunnan silmissä.

Sormusten veistämiseen on yleensä kaksi tapaa; käsin ja koneella. On tärkeää tarkistaa, mitä menetelmää veistäjä käyttää ja täyttääkö se vaaditun mallin ja kaiverretun materiaalin. Pehmeät metallit kuluvat yleensä nopeammin kuin kovat metallit. Siten kulta kuluu nopeammin kuin kovametallit, kuten volframi tai platina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *