Lakaise se Solitaire-timanttisormuksella

By | 4 marraskuun, 2021

Timantti on ikuinen, samoin kuin sen vertaansa vailla oleva kauneus ja häikäisy. Huolimatta siitä, kuinka paljon ihailemme tämän harvinaisen kiven eleganssia, se ei koskaan tunnu riittävältä. Kysy keneltä tahansa naiselta, niin hän kertoo sinulle kuinka paljon hän rakastaa näitä kiviä, ja riippumatta siitä, kuinka monta muuta koruvaihtoehtoa tulee hänen omistautumisestaan ​​timanteille, hän pysyy kuin kivi. Joten helpoin tapa tehdä vaikutuksen tyttäreisi on tällainen kivi. Vaikka useimmat naiset rakastavat kaikenlaisia ​​timanttikoruja, heillä on erityinen heikkous haluttua pasianssia kohtaan. Solitaire-sormus on täydellinen valinta, koska olette kaikki valmiita ihailemaan sitä.

Hänellä ei ole vain eksklusiivisuuden aura, vaan hän pystyy myös välittämään rakkauden ja romanssin pääviestin. Kun olet päättänyt, että tämä on mitä haluat hänelle, älä etsi sitä heti, koska sinun on otettava huomioon muutamia asioita ennen valinnan tekemistä. Timantit, erityisesti pasianssi, ovat aina kalliita ja siksi sijoitus, joka vaatii huomiota ja yksityiskohtia. Joten ota aikaa ja valitse elämäsi rakkaudelle vain paras.

Budjetti – Myönnä se, että päätit antaa hänelle yhden kalleimmista lahjoista, joka luo tarpeeksi yksityiskohtia taskuusi. Tämä auttaa sinua aina päättämään budjetista etukäteen, jotta pysyt niissä suluissa, jotka aiot laittaa sivuun. Muista tarvittaessa säästää pieni määrä puskuria viime hetkellä.

Laatu – Kiven laatu ja yksilölliset ominaisuudet, jotka määräävät hinnan. Koska jokainen kivi on erilainen, myös hintalappu on erilainen, ja tulet hämmästymään, kuinka pienikin puoli voi muuttaa hintaa radikaalisti. Timanttien neljä tärkeintä huomioon otettavaa kriteeriä ovat leikkaus, väri, kirkkaus ja karaatti. Ennen kuin menet korukauppaan, ymmärrä, mitä ne ovat ja miten ne toimivat.

Muoto – Solitaire-timantin muoto on vastuussa sen kauneudesta. On tarpeen lähestyä sitä huolellisesti, koska kaikki huomio pysyy yhdellä kivellä. Toinen asia, joka on pidettävä mielessä, on, että se suosii tiettyä muotoa. Useimmilla naisilla on heikkouksia joihinkin, joten ota selvää, mikä toimii hänelle. Jos se on kaunis missä tahansa muodossa, siirry klassiseen pyöreään, jolla on ikuinen viehätys ja joka heijastaa myös maksimaalista kirkkautta. Voit jopa harkita prinsessaa, päärynää tai markiisia saadaksesi ainutlaatuisen ilmeen.

Metalli – Kuningatar on jälleen yksinäinen kiiltävä kivi, joten sen mukana tuleva metallirakenne kiinnittää huomiosi. Valkokulta ja platina täydentävät kiveä kauniisti ja korostavat myös sen kiiltoa, jos pidät keltakullasta. Jälleen sinun on tiedettävä, mikä tekee vaimosi onnelliseksi, jotta voit valita sen.

Sen edut – Naiset ja korut ovat erottamattomia, ja jokainen antaa erilaisen maun. Sinun täytyy tietää, miltä hän näyttää. Jotkut naiset pitävät mieluummin yksinkertaisesta metallirakenteesta, joka täydentää suosikkikiveään, jotta se on huomion keskipisteenä, kun taas toiset saattavat haluta hienostuneempaa ilmettä metalliyksityiskohtiin tai jalkoihin ylellisen charmin luomiseksi.

Kauppavalinta – Sanoin aiemmin, että tämä on huippuluokan ostos, joten on tärkeää ostaa vain hyvämaineisesta kaupasta, joka on ammattimainen ja jolla ei ole kaksoiskappaleita. Tämä on vielä tärkeämpää, jos haluat luottaa kultaseppäsi apuun. Olipa kyseessä tavallinen kauppa tai verkkokauppias, ota yhteyttä johonkin, joka ei petä sinua.

Sertifiointi – Tämä on erittäin tärkeä kohta sertifikaatissa, joka kertoo timantin laadun ja ominaisuudet ja antaa myös sen likimääräisen arvon. Jos sinun täytyy myydä joku päivä, se on erittäin hyödyllinen asiakirja. Joten hanki aina pasianssi, jonka mukana tulee hyvämaineisen instituutin aitoustodistus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *