Laatu määrän edelle Edox-kelloilla ja muilla luksusmerkeillä

By | 5 marraskuun, 2021

Rannekellojen kohdalla on jo pitkään ollut totta, että laatu on tärkeämpää kuin määrä. Vaikka jotkut saattavat ajatella, että molemmat ovat välttämättömiä, kaikki eivät ole riittävän etuoikeutettuja kantamaan tällaista ylellisyyttä. On hyvä säästää ja raapia ja omistaa kaunis kello, kuten Abel-kello, ja sitten omistaa huonosti valmistettuja kelloja.

Se, mikä erottaa halvan kellon luksuskellosta, on sen valmistamiseen käytetty aika. Parhaat kellot ovat käsitöitä. Käsitellään lukemattomia tunteja. Tämä ei ole vain yksi kokoonpanolinjalla valmistettu metallipala. Jokainen kello on puhdasta täydellisyyttä. Suunnitteluun ja luomiseen on panostanut niin paljon ajatuksia ja vaivaa jokaisessa yksityiskohdassa. Tyylin lisäksi kyse on myös poikkeuksellisesta ajankäytöstä. Miksi et halunnut kelloa alun perin? Tietysti voit katsoa kännykkääsi, mutta älkäämme unohtako kellon todellista tarkoitusta. Vaikka et välttämättä haluaisi sanoa, että on aika, tiedät ainakin, että jos elektroniikkalaitteesi epäonnistuvat, sinulla on oikea aika.

Et vain saa tätä korkeatasoista käsityötä halvalla tuotemerkillä. Kello on valmistettu joissakin tehtaissa ulkomailla ja on olemassa mahdollisuus, että jotain menee pieleen viivan alla. Se tehtiin halvalla ja se on varmasti erilainen ennemmin tai myöhemmin. Suunnittelut ovat myös riittävän matalat. Ne näyttävät kauniilta, mutta niissä ei ole sitä wow-tekijää. Jos he pysäyttävät ihmisiä kadulla, se johtuu luultavasti siitä, että ihmiset eivät voi uskoa, että sinulla on niin huono kello! Se on elämän tosiasia, että mitä enemmän tavarat ovat hinnoiteltuja, sitä kauniimpia ne ovat. Kuka haluaisi Hondan Cadillacin päälle?

Joillekin yli tuhannen dollarin käyttäminen kelloon ei ole mahdollista tai kannattavaa. Mutta sinun ei tarvitse kuluttaa 15 000 kelloon. Voit silti löytää korkealaatuisia kelloja, kuten Movado- tai Ebel-kelloja, jotka ovat hyviä useimpien ihmisten budjetteissa. Kelloja ei tietenkään voi verrata sellaisiin, jotka maksavat kuin auto, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat 50 dollarin arvoisia. Ne kestävät ajan kokeen, kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti.

Ja kun päätät ostaa laadukkaamman kellon, tiedät, että se ei kestä vain niin kauan kuin sinä, se on myös monipuolinen kello, joka on aina muodikas. Sitä ei tarvitse vaihtaa viiden vuoden kuluessa. Muista siis aina luksusbrändit, kuten Movado Watch tai Raymond Weil, kun ostat. Laatu on aina ylintä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *