Kuinka valita seksikäs kello miehille

By | 17 lokakuun, 2021

Useimmat miehet ajattelevat, että heidän kellonsa toimivat vain ajan seuraamiseksi. Se on totta. Mutta tänään haluan jakaa kanssanne toisenlaisen käsityksen – kiinnitä huomiota kellotyylisi, koska se on tärkeä naisille. Et ehkä usko sitä. Ja yleensä teeskentelen, että en katso hänen kelloaan, kun tapaan hänet. Mutta en voi oikein auttaa.

Tiesitkö, että rannekellot ovat seksikkäitä? Tai ne voivat olla, jos haluat. Kun tapaan miehen, jolla on kaunis rannekello, luulen, että hän poistaa sen hitaasti ennen nukkumaanmenoa. Jos hän etsii jonkun typerän pojan kelloa, asiat alkavat hapantua.

On tärkeää nähdä kuukautisesi seksuaalisen vetovoimasi jatkeena. Sinun ei tarvitse huolehtia, koska se ei ole hinnasta tai kuuluisasta brändistä. Ei ole väliä kuinka paljon käytät kelloon. Tärkeintä on, että se sopii sinulle. Rannekello on ainoa koru, jonka haluan miesten näkevän.

Markkinoilla on valtava valikoima tyylejä. Mutta mielestäni mielestäni miehet näyttävät sopivimmilta isoilla hihnoilla ja isoilla kellotauluilla varustetuilla rannekelloilla, mikä on todellisten ihmisten valinta. Ne vahvistavat ranteitasi.

Urheilukello (hopea on edullinen.)

Joo. Se on kello, jonka haluan nähdä ranteessasi. Sinun ei tarvitse huolehtia tuotemerkistäsi. Mikä tahansa merkki, joka näyttää tyylikkäältä ja klassiselta ranteessasi, on hieno. Sinun ei tarvitse käyttää pientä omaisuutta. Tärkeintä on tyyli.

Digitaalinen kello

Tämä kello saa minut ajattelemaan kuudetta luokkalaista. Jos saan digitaalisen kellon, se saa minut ajattelemaan sinua samalla tavalla.

Laskinkello (digitaalikello)

Ovatko ne, joilla on se, todella käyttävät sitä laskemiseen? Totuus on, että kaikilla vakavilla matemaatikoilla on yleensä kalliita ja hienoja laskimia. Lasket väärin kelloilla, joissa on uskomattoman pienet painikkeet.

Suunnittelija tai koruja

Jos käytät korukelloja, luulen, että olet sydämen nainen. Minulla on ystävä, jolla on korukelloja, ja sanon aina, ettei hän käytä niitä aina, kun hän menee ulos kanssani. Jos aiot tavata minut, toivon, ettet näytä Thurston Howellin kadonneelta pojalta.

Pukukello (yleensä nahkahihnoilla)

Monet miehet haluavat käyttää tätä kelloa. Mutta rehellisesti sanottuna en pidä niistä. Minusta nämä näyttävät naisellisilta ja heikoilta. Lisäksi mieleni iho ei ole tarpeeksi vahva.

Muita mietittävää:

Muoto – pidän pyöreästä. Neliö näyttää aina hieman oudolta.

Lopuksi – mielestäni Matt on paras, koska se on helpoin pitää puhtaana. Ihmiset jättävät aina rasvaisia ​​sormenjälkiä kiiltävälle pinnalle, joka on hyvin jakkia.

Kulta – Jos et osallistu erityistapahtumaan, älä valitse kultaa. Koska se saa muut ihmiset ajattelemaan, että haluat esiintyä.

Mallikello – Tämä muotoilu tekee mahdottomaksi sanoa ajan. Se on hyödytöntä. Osta oikea kello!

Valkoinen kellotaulu – Tämä sopii hyvin urheilukellon kanssa. Mutta sinun on muistettava, että se ei sovi nahkanauhan kanssa. Terävä kontrasti saa kellon näyttämään yleensä halvemmalta.

Musta kellotaulu – Pidän siitä urheilukelloissa. Minusta se näyttää seksikkäältä.

Sukelluskellot – Älä koskaan osta sukelluskelloja, ellet osaa käyttää niitä. Olen kysynyt monilta miehiltä, ​​kuinka sukelluskelloni toimii. Mutta monet heistä kertoivat minulle, ettei heillä ollut aavistustakaan ja he vain pitivät kellonsa ulkonäöstä.

Nämä säännöt eivät tietenkään aina pidä paikkaansa. Jotkut kultakellot ovat tyylikkäitä, ja jotkut nahkakellot näyttävät täydellisiltä oikealle käyttäjälle. Jos kuitenkin haluat pysyä turvassa, suosittelen sinua noudattamaan näitä sääntöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *