Kuinka tietää, onko tyttö lesbo – 10 merkkiä, joita sinun tulee etsiä

By | 8 marraskuun, 2021

Olet kirjakaupassa, ja tämä suloinen tyttö seisoo vieressäsi ja selaa lehtiä. Muutaman minuutin kuluttua hän alkaa puhua, etkä ole varma, flirttaileeko hän vai onko hän vain ystäviä. Mistä voit kertoa, onko hän kiinnostunut?

# 1) Ottaako hän katsekontaktin sinuun? Lisäbonuksena on katsoa hänen silmiinsä ja hymyillä!

# 2) Kosketti kättäsi tai harjasi sinua vastaan ​​yleensä. Jos hän yrittää päästä tilaan, tämä voi olla mahdollinen signaali. Jos vastaat eleeseen ja hän nojaa sinuun, hänen on erittäin turvallista ajatella, mitä ajattelet.

# 3) Onko olemassa tatuointeja, jotka voivat antaa sen? Monilla lesboilla on eräänlainen ”ylpeys” tatuointi tai muu symboli, joka voi antaa heille. Katso tarkkaan, se voi olla hyvin ohut tai se voi olla suuri sateenkaari, mutta et tiedä, ennen kuin katsot tarkasti.

# 4) Onko olemassa koruja, jotka voivat antaa sen yleensä pois? Sateenkaarisormukset, kaulakorut, labryt ovat vanha symboli naisten voimaannuttamisesta ja voivat olla vihje naisen seksuaalisuudesta. Peukalossa olevan sormuksen tiedetään osoittavan biseksuaalisuutta, ja uskollisessa suhteessa asuvat lesbot käyttävät toisinaan sormusta vasemman käden keskisormessa. Käden pisintä figuuria tulee etsiä, ei perinteistä vihkisormea.

# 5) Leikkiikö hän hiuksillaan, kun hän puhuu ja hymyilee sinulle? Näin on usein monien naisten kohdalla. Katso hänen kasvojensa, ilmeensä ja silmiensä hienovaraisia ​​muutoksia. Yhdistämällä kaikki edellä mainitut, hiusten kääntäminen on lähes varma veto siitä, että flirttailet.

# 6) Mainitse satunnaisesti ”viimeinen rakastajasi” ja odota hänen vastaustaan. Jos hän ei näytä järkyttyneeltä, jos hänen käytöksessään ei ole ilmeistä muutosta ja hän edelleen flirttailee kanssasi, hän on luultavasti siellä.

# 7) Mainitse paikallisen homoklubin tai baarin nimi ja kysy, onko se koskaan ollut siellä. Jos hän tapaa sinut ja sanoo olevansa siellä, olet kuin kultaa, ystäväni. Kysy häneltä!

№8) Jos olet rohkea ihminen ja olet lähellä kahvilaa tai juomakioski, kysy häneltä haluaako hän juoda ja tarjoudu ostamaan. Jos hän hyväksyy kutsusi helposti, istuu alas ja puhuu sinulle, hän on yhtä kiinnostunut sinusta kuin hän on sinusta!

# 9) Aseta kätesi keskustelun aikana varovasti hänen pienelle selkälleen ja osoita se oveen, tuoliin, minne tahansa. Jos hän liikkuu helposti kanssasi, hänen alitajuntaan antaa hänen hallita tilannetta ja osoittaa, että haluat tehdä niin. Varmista siinä tapauksessa, että kysyt häneltä hänen numeronsa, jotta ”voit soittaa hänelle jonain päivänä.”

# 10) Mene vain ulos ja kysy, onko kaikki epäonnistunut. Hän näyttää mielenkiintoiselta, etkä ole varma. Ainoa tapa tietää on mennä ulos ja kysyä heti. Ehkä sanot: ”En todellakaan tarkoita loukata sinua, ota se kohteliaisuutena, mutta haluaisin tavata kaltaisen tytön ja seurustella. Voit silti antaa minulle puhelinnumerosi.” ja syötkö koskaan illallista? ”Te molemmat annatte hänelle kohteliaisuuksia ja teet kaiken samaan aikaan. Hän ilmoittaa sinulle, että hän on kiinnostunut hyväksymään tai hylkäämään. Hän jopa menee heti ulos ja sanoo: ”Luulin, että hän ei koskaan tekisi kysyä!’

Onnea tutustumiseen. Ei ole helppoa tavata laadukkaita ihmisiä, varsinkaan julkisilla paikoilla. Yhä useammat ihmiset kääntyvät online-treffien pariin, mutta on varmasti hauskempaa saada tämä alkukipinä huoneen joka puolella ja löytää tekosyy päästä lähemmäksi ja aloittaa keskustelu. Ehkä katsotte toisianne ja teitä molempia on vaikea saada? Jos annat itsestäsi nauttia, suhdetanssi on hauskaa. Älä anna huolesi estää sinua pitämästä hauskaa. Flirttailu tekee hyvää sielulle… vaikka tyttö olisi suoraviivainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *