Kuinka tarkistaa titaanikaksoisrenkaan puhtaus

By | 27 lokakuun, 2021

Häänauhan käyttäminen on muodikkainta sekä naisille että miehille, ja sitä pidetään myös yhtenä suurimmista trendeistä. Vaikka naiset ovat taipuvaisempia käyttämään muita metalleja, kuten kultaa tai hopeaa, miehet pitävät tästä metallista valmistettua nauhaa täysin parempana. Vakiolaatuisen nauhan valitseminen voi kuitenkin olla yksi vaikeimmista tehtävistä. Jos vierailet koruliikkeessä, jossa on tästä metallista valmistettuja nauhoja, olet todennäköisesti hämmentynyt monista malleista, jotka lisäävät hämmennystä siitä, minkä parin ostaa. On suositeltavaa ymmärtää muutama seikka ennen oikean valinnan tekemistä. Sinun on ymmärrettävä tekijät, jotka erottavat puhtaimman nauhan samasta metallista tai muista metallista valmistettujen renkaiden välillä. Täällä he ovat.

Jos paino häiriintyy, se ei ole puhdas

Titaanisen kaksoisrenkaan puhtauden tai täydellisyyden määrittäminen ei ole helppoa muihin metalleihin verrattuna. Koska aivan kuten timantin puhtaus voidaan mitata karaateissa, niin voi myös kullan paino karaateissa. Tämä auttaa määrittämään kullan valmistukseen käytetyn painon. Ensimmäinen asia, joka jokaisen ostajan tulee muistaa, on, että tästä metallista valmistettu nauha ei sisällä muuta metallia. Sen on sisällettävä 99 % metallia ja muuten määrä näyttää olevan pienempi kuin se on likaa. Siten tämä osoittaa, että nauhat eivät ole samaa laatua kuin metalli.

Se ei ole puhdas, jos se on peitetty

Kun ostat titaanista kaksoisrengasta, yleensä tarjotaan monenlaisia ​​viimeistelyjä. Näitä metalliliuskoja on saatavana kaikessa satiinista ja hiekasta erittäin kiillotettuihin pintoihin, mutta ei ole mitään epäselvää. Ehkä jos kultaseppä pyytää sinua käyttämään suojusta metallin tai minkä tahansa kannen suojaamiseen, voi olla aika harkita asiaa uudelleen. Sinun tulee aina ostaa nauhoja liikkeistä tai jalokiviliikkeestä, jotka eivät tarjoa suojaavaa pinnoitetta.

Jos magneetti vetää puoleensa helposti, se ei ole puhdas

Yksi yksinkertaisimmista tavoista on tuoda magneetti lähemmäs nauhaa, jos se on likainen, magneetti vetää helposti puoleensa ja tarttuu siihen. Sormus ei tartu kiinni, kun sitä pidetään magneettinauhan edessä, mutta se kiinnittyy siihen helposti, ja sitten kannattaa miettiä uudelleen. Tällaisiin kevytmetalleihin lisätään usein metalleja, kuten ruostumatonta terästä, mikä saastuttaa ne ja lopulta metalli vetää puoleensa.

Jos se on liian painava, se on likainen

Sinun on tiedettävä tärkein tosiasia metallista, ja se on, että se on yksi kevyimmistä saatavilla olevista metalleista. Jos kohtaat ylipainoisen ryhmän ostaessasi bändejä, tämä voi olla toinen ostamasi metalli. Muista, että tämä metalli on erittäin kevyt eikä näytä raskaalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *