Kuinka hypnotisoida joku kellolla

By | 2 marraskuun, 2021

Siirsi kelloa sivuun ja lausui sanat: ”Silmäsi raskautuvat. Olet nukahtamassa. Nyt hypnotisoin sinut tällä kellolla, jotta voin tehdä mitä haluan sinun tekevän. Olet orjani ja nyt minä voi valloittaa. Maailma!” Vastustaja sanoo Disneyn sarjakuvaelokuvassa. Tosielämässä ihmisen hypnotisoiminen kellolla on kuitenkin kauan poissa. Psykiatrit eivät enää käytä sitä potilaiden hoidossa. Rehellisesti sanottuna kellorutiini saa kohteen tuntemaan oudolta ja pahoinvointia.

Kellon käyttäminen hypnotisointiin kuten näyttämönäytöksessä on normaalia viihdetarkoituksiin, mutta hypnoosin harjoittaminen on todellista. Hypnoosi näyttää olevan erittäin helppoa, koska ohjelmaa katsoessaan hypnotisoija voi todella kiehtoa. Kuinka helppoa se voi olla? Ne, jotka haluavat tulla vapaaehtoisten lavahypnotisoijien hypnotisoimaksi, ovat halukkaita henkilöitä, jotka ovat tietoisia siitä, että heidät hypnotisoidaan ja heidän mielensä ovat valmiita tämän tyyppiseen toimintaan. Tämä on ensimmäinen askel. Hyväksyttävyys. Toinen vaihe on valmistautuminen. Kolmas askel on keskittyminen. Ei ole tarvetta opetella hypnotisoimaan jotakuta kellolla tällä hetkellä. Sinun ei tarvitse siirtää mitään henkilölle, jonka aiot hypnotisoida. Se vain ärsyttää henkilöä tai saa hänet tuntemaan olonsa sairaaksi.

Kuinka voit tehokkaasti hypnotisoida toisen ihmisen? Sinun täytyy vain olla syrjivämpi muita ihmisiä kohtaan antamallasi avulla. Lue kirjoja ja vieraile ilmaisilla online-sivustoilla, jotka opettavat sinua oppimaan hypnoosia.

Onko vaikea oppia? Tämä on kohtalaisen haastavaa, koska sinun on opittava, miten se tehdään, ja sinun on sitouduttava. Se on kuin minkä tahansa aineen opiskelu koulussa. Sinun on luettava perusasiat. Sinun on myös harjoitettava sitä, mitä tiedät, eikä hypnoosi tapahdu yhdessä yössä onnistuneesti. Sinun täytyy harjoitella uudestaan ​​​​ja uudestaan, kunnes saat sen oikein. Kuinka hypnotisoida joku kellolla, kunnes keskusteluhypnoosi, NLP, induktiohypnoosi ja muut menetelmät osoittautuvat tehokkaammiksi.

Ollaksesi todella poikkeuksellinen hypnoositeollisuudessa, sinun on käytävä läpi oppimisprosessi ennen kuin voit nähdä tulokset. Käytä ”tapaus”-taitoja. Harjoittele aina kun saat mahdollisuuden ja aloita se tuntemiesi ihmisten kanssa saadaksesi positiivista palautetta. Mitä enemmän käytät hypnotisointitekniikoita, sitä nopeammin opit siitä ja kehität itseäsi joka kerta, kun käytät sitä. Mitä enemmän opit hypnoositekniikoita, sitä parempi hypnotisoija sinusta tulee. Sano hyvästit ajatukselle kuinka hypnotisoida joku kellolla. Hypnotisoi joku hankkimillasi taidoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *